Majoritatea femeilor nu raman gravide de la lichidul semninal, sunt foarte rare cazurile in care se intampla asa ceva
Sarcina se obtine prin contact sxeual neprotejat. Chiar daca el a fost oprit la timp (cu minim doua minute inainte de ejaculare) si partenerul tau are foarte multa experienta (se accepta ca in primii 4-5 ani de viata sexuala toti barbatii pot pierde involunta, fara sa simta, cu mult inainte de ejaculare, picaturi de sperma foarte mici), tot ramane un risc semnificativ de sarcina (de cam 25-27% daca erai in perioada fertila).
Totusi, tu ai niste semne nespecifice. Pot fi semnele unui sindrom premenstrual (daca esti in perioada potrivita), mai ales ca este cam devreme sa ai simptome de sarcina.
Totusi, asteapta sa treaca 21 de zile de la contactul sexual si in a 22-a zi, fa un test de sarcina din urina de dimineata. Daca este negativ, repeta-l in aceleasi conditii dupa minim 3 zile.
Multumesc frumos. Poti ramane gravida de la lichidul seminal?
Iar eu tot am citit despre simptome de sarcina pe net si tot cred ca o sa raman gravida... am o intuitie.
Iar acum 3 zile am visat sobolani si soricei. si am citit ca este semn de sarcina
De la lichidul preseminal, adica cel care umezeste capul pensiului pe toata durata erectiei, poti ramane insarcinata (riscul estimat este 4-27%). Metoda folosita de voi nu este o metoda de contraceptie, ci una de diminuare a riscului de sarcina, rezervata strict cuplurilor in viata carora un copil nu ar fi o problema. Se accepta ca toate cuplurile sanatoase si fertile care o folosesc vor obtine o sarcina in medie la 2 ani (unii din prima zi, altii dupa mai mult de doi ani)
Majoritatea femeilor nu raman gravide de la lichidul semninal, sunt foarte rare cazurile in care se intampla asa ceva
Daca erai in perioada fertila cand ai facut sex, ai ramas cu siguranta gravida.
Nu ai cum sa ramai gravida daca nu si-a dat drumul in tine, si acestea sunt semne sa menstruatia urmeaza sa vina, probleme trebuie sa iti faci dupa ce menstruatia iti intrazie o saptamana, doua