| Canndice a întrebat:

Acum 2 saptamani trebuia sa ies cu un baiat, dar m-a lasat balta, spunandu-mi ca nu a putut sa ajunga la ora la care stabilisem. Mi-a spus o scuza destul de penibila. M-a intrebat in aceeasi zi daca ies mai tarziu, dar l-am refuzat. De atunci nu ma mai cautat deloc. Ce sa fac? Sa il caut eu sau sa las totul asa cum e?

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lasa totul asa cum e...

| Alexandru0007 a răspuns:

De ce l-ai refuzat? pff. poate avea o problema.ce orgoliu prostesc

| Azre a răspuns:

Lasă-l e clar că nu l-a interesat de tine.

| sebilici a răspuns (pentru Azre):

Mai ce aveti toti cu lasa-l :@ poate omul a fost timid... adica nu a putut ajunge prima oara si omul a cerut o a doua sansa dar daca respectiva l-a refuzat probabil acesta s-a panicat sau ma rog...

| Azre a răspuns (pentru sebilici):

Să fim serioși, nu te lasă așa baltă din prima laughing e penal

Poate I-a murit cainele laughing si a amanato pe tipa. Da nu domle ca trebuie sa fie la ora locu vremea potrivita ca daca nu nu e bine OFFF

Acum e cu du-te vino dacă mă înțelegi, fie el a greșit cu un motiv penibil, ceea ce userul nu a menționat motivul, fie chiar are dreptate și atunci userul a greșit trebuia să îi acorde o șansă. Sau ceea ce cred eu ca și alții, respectivul numai e interesat de ea thinking

Probabil... poate ai dreptate... dar eu tot raman la prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie laughing

Atunci o să chem userul în boxa martorilor.
Usere, treci și răspunde, ce scuză ți-a băgat...

| Canndice explică (pentru Azre):

O scuza penibila, zic eu. ca a adormit si s-a trezit prea tarziu.

| sebilici a răspuns (pentru Canndice):

Daca tot zici ca tii la el... de ce nu I-ai acordat o a doua sansa doar sa vezi cat il duce capul?

| Canndice explică (pentru sebilici):

Pentru ca as fi vrut sa ma caute el. Daca m-ar cauta, eu i-as acorda o a doua sansa.

| sebilici a răspuns (pentru Canndice):

Dap asta asa e... normal as fi spus ca poate e timid si s-a panicat... dar nu il cunosc ce fel de om e si se poate sa nu ii pese straight face

Ajungi la concluzia mea laughing

Usor usor straight face sad

| Ycu a răspuns:

Lasa-l, inseamna ca nu i-a pasat, trebuia sa fie baiat galant sa isi ceara scuze si sa vina a doua zi la tine cu flori sau o cutie de bomboane (asa se face cand dezamagesti), dar daca zici ca de 2 saptamani nici nu a mai bagat in seama nimic, daca o sa il suni sau sa il contactezi tu prima o sa faci exact ceea ce vrea el, sa te umilesti intr-un fel, lasa-l si treci la altul pentru ca asta dupa cate ai zis e un perde-vara. Cheers.

| WildDream a răspuns:

Daca iti serveste scuze penibile inca de la prima intalnire mai bine il lasi. Dovada ca nu e interesat tocmai faptul ca nu te-a mai cautat, a mers mai departe asa ca fa si tu lucrul asta.

| Liliana1981 a răspuns:

Nu-l mai cauta nici tu!

| crissa20 a răspuns:

Nu-l mai cauta, nu te mai gandi la el! pur si simplu nu te merita!