Sigur ca-i normal, mai ales daca are un cuc foarte subtire, fiind emotionat si probabil s-a terminat dupa cateva secunde.
Scenariu slab asta e poveste, spui ca nu ai simtit nimic, apoi ca ai simtit durere, pana la urma ai simtit ceva sau nu?
Durerea aia nu-i simt? Poate voiai sa spui ca nu ai simtit placere, aia e alta poveste, asa ca baga alt scenariu cum am spus mai frumos, mai clar.
Daca este normal? La tine este normal, la el nu prea, ori poate nu stie el ce ar fi trebuie sa simta si de aia sa fi zis ca na simtit nimic, asa cum ai spus si tu, desi tu ai simtit pana la urma ceva
Asa ca mai bagati cateva ture si vedti cum o sa fie.De data asta bagati si voi ceva pupaturi, luatio asa mai usor nu va grabiti.
Din cele relatate de tine, avem o durere, aia sigur vine de la ruperea himenului, dar nu ai simtit placere.
Nu toate femeile simt placere la primul contact sexual, majoritatea nici nu stiu ce lea lovit asa ca e de preferat sa mai incerci, poti sa o faci zilnic, apoi dupa cateva ture, o sa vezi tu daca simti ceva sau nu.
Legat de individ, ca na simtit ceva eu ma indoiesc, banui ca habar nu are ce l-a lovit nici pe el indiferent ce scula ar avea, a trebuie sa ejaculeze, iar cand o faci simti ceva, indiferent cit de nesimtit ar fi, tot trebuia sa simta ceva.
Nu stiu ce o fi inteles el daca ai intrebat dea simtit ceva, so fi gindit ca ar fi trebuie sa simta ceva explozie, ceva forari la mare adincime asa ca poate e derutat si nu stie ce l-ai intrebat.
De masurat poti sai masori scula, asta ca idee sa le rupi gura astora ce spun de cuc mic, sau subtire.
Cind o mai faci, iai scula in mina, adica sa o iei in mina dar cit poti de jos, asta cand va jucati, preludiu ce faceti voi, apoi pui si cealalta mina, sper ca intelegi ce spun.
Asa vezi ciote miini trebuie sa ajunga pana sus, daca ambele depasesc scula lui, simte la care deget de sus se termina
Dupa ce el pleaca, ia o rigla si cuprindeo la fel cum ai facut cu scula, asa op sa afli ce lungime are, iar la grosime la fel inchizi palma ca m la fel cum a fost cand i-ai luat-o in mana si masori cu rigla.
Asta se face cand femeia nu vrea sa-i zica aluia ca vrea sai masoare scula cu metru ori ala nu se lasa masurat.
Deci mai bagati cateva ture si apoi vederti ce simtit, revino pe aici sa ne spui cum mai evolueaza treaba.
Spor la lucru.
Pai ai gresit ca ai facut sex cu,, iubitu'' si nu cu sotul.
A intrat toata? Si nu a simtit nimic? Esti larga.
Sau a lui e prea subțire
Pune mana si mai citeste.Vaginul este format din muschi care se extind si se contracta.Largirea poate aparea in procent mai mic sau mai mare abia dupa nastere, deoarece iese un copil pe acolo, fiinta care in mod evident e mai mare decat un penis, iar recuperarea nu se face chiar 100% asa cum era inainte, dar nici gura de galeata nu ramane.Eticheta asta penibila e atribuita de misogini femeilor care aleg sa aiba mai multi parteneri.Anusul tau ramane larg dupa fiecare baton de ciocolata eliminat? Ma indoiesc. Daca era asa pana la jumatea vietii iti cadea direct pe jos, nici nu mai apucai sa fugi la toaleta pentru numarul doi.
Afla ca numarul partenerilor nu afecteaza cu nimic intrarea in vagin.Tu si altii sunteti motivul clar pentru care ar trebui sa fie obligatorie educatia sexuala in scoli.
Din experienta iti spun ca cele cu parteneri multipli au pasarica facuta galeata. Am vazut destule.
De unde stii ca nu e penisul tau de vina?
Sigur experienta ta limitata trebuie trecuta la teorie, ce s-ar face medicina si tot medicii, care la momentul actual sustin opusul, ca numarul partenerilor nu afecteaza marimea, fara astia ca tine...
Vezi ca si vaginul femeilor e de dimensiuni diferite.Mai citeste.
"Am vazut destule".
Nici nu mă mir ca ai vazut destule.
La ce infect de boli esti, cred si eu ca trebuie sa platesti femeile ca să se incumete sa atinga o scarbosenie de specimen ca tine
Si normal ca multe ti se par galeata.
Cu puțulica aia a ta minuscula pe care o ai, și gaura cheii ti se pare gigantica
"Esti larga"
Bineinteles ca jegosii ca tine cu puțulici minuscule o sa dea mereu vina pe femeie.
Nu luati niciodata in considerare ca voi ati putea fi problema, pentru ca asta ar inseamna sa recunosti că membrul tău microscopic e inutil si nu poate satisface nimic.
Daca si virgina a ajuns sa fie "larga" atunci problema e la puța ta de copil nedezvoltat.
Degeaba te minti singur
19cm lungime si diametrul de 4, 5 cm se incadreaza la,, putzulica''?
Efectiv astea cu,, relatii'' multe la activ sunt atat de largi ca nici caii nu ar simti ceva daca s-ar incurca cu ele.
Tu esti una d-aia,, trecuta''prin...multe! O amarata vesnic amanta.