Sfatul meu e sa nu mai mergi veci la wc-URI publice!
O **** la vremea ei, face cat 10 femei si nu mai stai cu frica in sân de HIV SIDA sau hepatita
Mai bine iti faci o iubita cu analizele la zi si ii dai pana se rupe ea, nu prezervativul...
Asta am sa fac, dardaca e prea tarziu deja doamne fereste?
Avand in vedere ca tu spui ca contactul direct dintre penis si vagin a avut loc pentru doar cateva clipe nu cred ca exista posibilitatea luarii unei boli. Nu ai de ce sa iti faci griji. Pupici!
Asta e chestia, ori nici nu a avut loc, ori a avut loc. Chiar cand o sckteam, zgomotul s-a auZit cand o acoteam deja, deci daca ar fi avut loc un contact, acela a fost de nici o secunda, e posibil sa fi luat hiv asa?
Deci e cam imposibil sa fii contactat hiv?
Crede ma ca de 2 zile traiesc un cosmar stau cu un stres imens, nu mai am chef de nimic
Imi pare rau sa aud. Pot doar sa iti spun ca sunt mici sanse de boala si nu este nici o jena sa mergi la doctor ca sa fii sigur.
Imi e de o boala grava doar, gen hepatita sau hiv, se iau chiar asa usor astea? Gen de la o atingere de o fractiune de secunda? Nici aia nu e sigur ca s-a intamplat, posibil sa se fi rupt afara
Pai da dar pana atunci voi sta cu mare stres
Nu. Stai calm si daca tot nu esti sigur mergi la doctor