anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 zile am fost la o petrecere, unde s-a nimerit sa fie si fostul.Am stat ce am stat si cand am vazut ca nu ma baga in seama, plus ca mai luasem un pic si la bord i-am zis unui amic sa ne sarutam, a fost un sarut scurt si ne-a vazut si m-a luat fostul, si tot zicea de ala ca e fraier chestii, si ne-am sarutat.Recunos ca am gresit la faza cu amicul dar nu stiu ce a fost in capul meu atunci.In timpul petrecerii se uita la mine si dansa cu alea.Ce sa cred? Ca mai tine la mine? Nu am fost foarte mult timp impreuna, dar ne-am despartit de la o prostie.Multumesc

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cred ca a fost gelos ca te-a vazut cu baiatul acela, dar asta nu inseamna ca mai tine la tine. Poate pur si simplu si-a adus aminte de relatia voastra, si... Si faza cu fetele cu care dansa, poate voia si el la randul lui sa te faca geloasa. happy

| NeneaGogu a răspuns:

Mama avea o vorba, eu unde scuip nu mai ling, ce intelegi de-aici?

| roxaa15 a răspuns:

Ori inca te mai iubeste si vrea sa te faca geloasa, ori orgoliu lui da mascul sa revoltat cand te-a vazut sarutandu-te cu respectivul amic.Important e daca tu mai il iubesti, daca da atunci du-te si vorbeste cu el si incercati sa va impacati daca nu mergi mai departe ca baietii sunt cata frunza si iarba.Bafta in orce decizieai lua

| benga94 a răspuns:

Daca vaati despartit de la o prostie, gandeste-te daca s-ar intampla ceva mai grav ce ati face? Eu zic sa iti cauti un baiat care sa te merite si sa treceti peste prostii, mai ales tu ca fata fa-ti unu care sa fiti compatibil daca nu gasesti mai asteapta, nu te desparti de unul si iti faci pe altul ca daca faci asta e urat pentru o fata, maine poimaine te mariti si aude sotul ca ai avut 100 de ralatii si nu e frumos! Sfatul meu ori te merita cineva ori stai si singurica o perioada pana crezi tu ca e baiatul potrivit!

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Daca e fostul ce te m ai intereseaza ce face sau ce simte? Vezi=ti dse viata ta si lasa-l pe ala ca daca te meriata mai era si acum cu tine dar asta inseamna e e un tampit si ca tu nu esti de nasul lui.

| daniellllaaaa a răspuns:

Eu cred ca vroia sa te fac geloasa dupa ce tu l.ai sarutat pe amicul ala. Face asta pentru ca te place... Gandeste.te de ce tu l.ai sarutat pe amicul tau si o sa.ti dai seama de ce el dansa cu alte fete. Iar cand ti.a zis despre amicul tau ca e fraier, asta e un semn ca te place. Adica te facea sa nu te mai uiti la el! sper ca te.am ajutat! Daca nu esti inca sigura vb cu el si o sa vezi! funda? :*