Pai daca tea luat fostul(sau cum ii zici tu ) si ti-a zis ca amicu cu care te-ai sarutat eu cred ca mai tine la tine!
Da.Sau cel putin tinea.Ai reusit sa il faci gelos. Explica-i situatia si vezi daca mai vrea sa fiti impreuna sau nu
Din timp ce te-a certat inseamna ca i-a fost ciuda si ca mai tine la tine. Incearca sa mai vorbesti cu el pe mess sau chiar ''live'' sa zic asa sa discutati daca a avut rost despartirea spune-i sa iesiti sa faceti o plimbare sa puteti discuta despre asta si poate se va intampla magia poate va veti impaca sau macar sa va intelegeti sa ramaneti prieteni daca vrei mai multe sfaturi da-mi add let.sdreamtogether. Si eu m-am desp de prietenul meu dintr-o prostie o saptamana am ramas prieteni si azi am iesit si ne-am impacat poate asa se va intampla si cu voi. Bafta:*. Funda?
Baietii cine sa ii mai inteleaga cand esti langa ei sunt indiferenti iar cand te vad cu altu fac pe dracu in patru sa iti atraga atentia.
Sfatul meu este sa te gandesti bine daca ai sentimente fata de el si gandeste-te bine ce fel de sentimente ai.Un sarut inseamna multe si nimic. Discuta cu el vezi daca mai este ceva intre voi poate poate va mai da-ti o sansa
Succes :-p
Mutubal întreabă: