anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 zile am fost la o petrecere, unde s-a nimerit sa fie si fostul.Am stat ce am stat si cand am vazut ca nu ma baga in seama, plus ca mai luasem un pic si la bord i-am zis unui amic sa ne sarutam, a fost un sarut scurt si ne-a vazut si m-a luat fostul, si tot zicea de ala ca e fraier chestii, si ne-am sarutat.Recunos ca am gresit la faza cu amicul dar nu stiu ce a fost in capul meu atunci.In timpul petrecerii se uita la mine si dansa cu alea.Ce sa cred? Ca mai tine la mine? Nu am fost foarte mult timp impreuna, dar ne-am despartit de la o prostie.Multumesc frumos.Astept sfaturi.:*

29 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Curva.

| Azµre a răspuns (pentru Silviu591):

Uhh cred ca a durut laughing

| Flydream a răspuns (pentru Silviu591):

Toate sunt c...ve.....big grin

| Azµre a răspuns (pentru Flydream):

De ce majoritatea intrebarilor ei sunt legate de relatii? laughing

| Flydream a răspuns (pentru Azµre):

Eu cred ca vrea doar sa se dea mare....sunt sigur ca nu iese din casa si nici macar nu stie cum arata un baiatbig grin... VREA doar sa para superioara si initiata in artele amorului:d

| Azµre a răspuns (pentru Flydream):

Mai stiu din astea laughing sau poate te inseli... suntem demodati numai merge

| PhantomaEsteFericita a răspuns (pentru Flydream):

Le-ai avut tu pe toate ca sa zici ca toate sunt curve?happy

| Larisa_5606 a răspuns (pentru Silviu591):

M-ai **** tu sa imi zici ca sunt curva? Sunt mai cuminte decat toate gagicile tale, asta in caz ca ai avut vreuna.Nu mai comenta inainte sa cunosti omu.Te pup.

| Silviu591 a răspuns (pentru Larisa_5606):

Mi-ai cerut parerea.iar eu ca un domn ce sunt ti-am raspuns.ce mai vrei? cuminte nu esti de-ndata ce ai facut ce ai facut.

Si da..eu sunt ala care se multumeste doar cu emanuela si sora lu' stanga happy

| Silviu591 a răspuns (pentru Azµre):

Pai uneori adevarul doare, nu? big grin

| Silviu591 a răspuns (pentru Flydream):

Nu toate, dar multe sunt proaste si naive.dar mna.

Nu ma supara adevaru.Nu are de ce, atata timp cat comentezi aiurea, ok m-ai facut curva? si ce ti-a crescut orgoliul sau ce?laughing. Stai calm draga, ca nu ma agit ca m-ai facut tu curva, ma amuzi chiar.Hai du-te si judeca pe altii domnulelaughing:*

| Azµre a răspuns (pentru Silviu591):

Ustura cred laughing

Imi cer scuze ca sunt al naibii de direct..asta e de acum.
dar trebuie sa te abtii de la astfel de manifestari, altfel vei ramane cu genul asta de eticheta.

A fost doar o greseala pe care o recunosc.Nu trebuia sa sariti voi cu gura fuga curva sau nu stiu ce.Pana la urma de ce ma mir? Va place sa va dati al dracu de destepti.

| Larisa_5606 a răspuns (pentru Azµre):

Stii ce cred eu? Ca mai degraba te ustura pe tine faptul ca nu te baga nimeni in seama.Hai ca te inveti. papa:*

| Azµre a răspuns (pentru Larisa_5606):

Stai linistita ca n-am nevoie sa ma bage careva in seama happy m-ai bagat tu acum :X si sunt fericit!

Pai ce? voiai raspunsuri de bine? sa te lingem undeva ca sa te simti tu bine?
de-ndata ce ti-ai scris povestea pe un site de genul ar fi bine sa te astepti si la raspunsuri ca ale mele.
Si da..nu cred ca esti, dar faza pe care ai facut-o a avut putina curvareala in ea, ar trebui sa fim ipocriti sa nu recunoastem

Da stiu chestia asta, si ma asteptam sa primesc raspunsuri de genul, dar nici chiar asa. Oricum ce rost are, nu se ajunge nicaieri.

Ma bucur ca am reusit sa iti aduc aceasta satisfactie.Dar ti se urca la cap.La revedere,:*

Satisfactie am destula de la prietena mea laughing numai am nevoie din din alta parte!

Serios devii ridicol.La revedere.

Nu sunt ridicol vorbesc serios laughing

| CityOfSatan a răspuns (pentru Flydream):

Bine,ar trebui sa ma simt si eulaughing? Adevarul e ca, ai dreptate!

| rusel a răspuns:

Trebuia pur si simplu sa te duci la el cand ai vazut ca dansa si sa-l intrebi ce faci daca te ignora pur si simplu puteai sa iti dai seama ca nu mai tine la tine sau vrea sa te faca geloasa.dar acum na ai si tu grija ca cu iubirea asta nu te joci, din cate stiu iubirea face omul nu, omul face iubirea..cam asa vine vorba...nu te judec dar grija pe data viitoare!

| rusel a răspuns:

Nu cred ca e corect sa judecam pe cine-va si nici in puplic sa zicem curva baiatul acela nu cred ca are dreptul sa zica ceva in potriva cui-va asa ca-i vine lui din cap...ma rog fiecare cu parerile lor dar nu asa pe site...pac curav

| Stileblue a răspuns:

Buna!
Adica te'ai sarutat si cu amicu si cu fostul la o petrecere!?:-o
Ai dat dovada de stii tu... fetele din ziua de azi...oh go on
Trist...sad
Pa, pa

| alexandra_4554 a răspuns:

Daca la deranjat, si pe deasupra va mai si barfit. el clar ca baiatul are ceva sentimente pentru tine, sfatul meu este incerci sa te re imprietenesti cu el, dar ca-m atat, cum tu ai spus va ti certat de la o prostie, atunci ar fi frumos sa incerca ti sa va imprietenit si sa vedeti ce iese : ps: nu este vina ta, nu ai facut nici o prostie ca te ai sarutat cu altcineva e normal erai singura, iar daca pe el la deranjat mmm, cel mai bine ar fi sa va imrieteniti atunci vei sti daca te iubeste, daca il iubesti sau nu ''Daca doi fosti iubisti sunt prieteni este datorita faptului ca niciodata nu sau iubit, sau inca se iubesc, pentru ca nu poti spune ''prieten'' celui ce gandva era ''iubirea ta'', ''

| DeeDeeDyana a răspuns:

E posibil. poate ca a vrut sa te faca geloasa. ar trebui sa il intrebi 'mai tii la mine?' pentru ca ai tot dreptul avand in vedere ca ai fost cu el si tea si sarutat acolo, si vezi ce raspuns iti da. ai tot dreptul sa stii adevarul. si nu da inapoi. Baftawinking