Buna, normal ca asta nu e motiv de despartire, astea sunt abureli...insa tie ti-e greu sa ii spui `te pup si te iubesc`?
Am patit si eu faze de acest gen, de exemplu prietenul meu mereu imi zicea ` te pup `,`te iubesc` la sfarsitul convorbirii iar eu nu, in plus el ma suna des iar eu nu prea; asadar, mi-a zis ca de ce nu ii sun si eu mai des si nu ii spun vorbe dulci, a zis ca asa cum mie imi place sa mi se spuna asa ii place si lui sa fie sunat si alintat.
Pana la urma tot el imi zice si tot el suna mai mult, dar uneori asteapta sa ii spun eu, ii mai spun si eu din cand in cand sa nu se simta aiurea.
Nu stiu cu ce ti-a gresit el asa mult de i-ai zis ca daca se mai comporta asa va despartiti; adica pana la urma intr-o relatie e nevoie ca amandoi sa se comporte la fel, in sensul ca si tu trebuie sa fi mai tandra, sa il alinti, asa sunt si eu ca tine, dar totusi m-am mai schimbat.
El te-a sunat nu? Suna-l si spune-i ca il iubesti si totul va reveni la normal.
"e ultima oara cand e prostul meu" - Ori e superficial, ori ştie el de ce-ţi spune asta.
Nu n-ar trebui sa va despartiti
Dar tu ar trebui sa vorbesti cu el despre comportamentul lui asta poate duce la o despartire. Daca nu vorbesti probleme care le aveti. va fi din ce in ce mai rau. El poate nu-si da seama ca greseste fata de tine comportandu-se asa si de aceea continua. Deci spune-i, explica-i ca te deranjeaza. Suna-l si spune-i ca ai adormit de n-ai auzit soneria ca sa raspunzi.
Deci cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el problemele si spune-i ca-l iubesti pentru ca n-ai vrut sa-i spui atunci cand a trebuit si de aceea poate crede ca nu-l iubesti si ca ti-ai batut joc de el de ti-a spus " e ultima oara cand sunt prostul tau".
Motiv de despartire poate fi orice, insa daca ti la el nu cred ca e suficient sa va purtati asa ca sa se termine totul. Vorbeste cu el si spune-i ca nu iti place felul cum se comporta si ca ar fi mai bine sa se schimbe.Incearca sa clarifici lucrurile inainte sa iei o decizie care mai tarziu s-ar putea sa o regreti.Bafta!
Deci e problema mare pentru tine, i-a venit mintea la cap la baiat! nu-l mai suporti...vezi tu, eu ma mir ca el te-a suportat pe tine atat de mult! din povestile tale reiese ca esti o mofturoasa care nu stie ce vrea. cu tot respectul, asta e adevarul! chiar daca nu e prea frumos. cred ca l-ai chinuit destul pe baiatu ala care te iubeste ca prostu, cum zicea el, cred ca acum a invatat lectia, si merita ceva mai bun.
beausingurlamasamea întreabă: