Cred ca singurul țăran bătut în cap de aici ești tu.
Te-a inundat instinctul patern?
Ai vreo garanție ca peste 2 ani n-o sa realizezi ca te-ai pripit? Nici nu o cunoști. Poate e combinația a tot ce nu suporți tu la un om. Dar ce-ți pasa ție, poți pleca când vrei. Și copilul rămâne doar cu o mama. Care mai și lucrează pe minim pe economie, pentru ca și-a întrerupt studiile sa îți facă ție un copil.
Și unde sa vina la tine? Îți vinzi vacile, dărâmi un perete și faci o camera mai mare, în care sa stați amândoi, ca o familie frumoasa ce sunteți? Aaa, ai apartamentul tău. În Dubai. Și un loc de munca stabil. Iartă-mă, m-am pripit.
Apreciez ceea ce zici, dar la fraza ^Și unde să vină la tine? Îți vinzi vacile, dărâmi un perete și faci o cameră mai mare, în care să stați amândoi, ca o familie frumoasă ce sunteți?^ ai judecat puțin cam exagerat având în vedere că tatăl meu, exact în ziua majoratului, mi-a cumpărat o garsonieră în Ferentari.
Salut!
Mulți judeca chiar și pe aici din păcate.
Sunt șanse mici ca tu și ea să vă placeti cu adevărat si sa meargă lucrurile între voi, dar nu inexistente.
Înainte să luați amândoi o decizie gândiți bine înainte si luati totul în calcul, sa nu fie o decizie pe care să o regretati mai târziu.
Luati in calcul ca poate nu veti reusi sa va descurcați, ca poate nu va veti intelege sau ca nu sunteti pregătiți sau ca ea va rămâne singura, luați absolut totul în calcul.
Mult succes!
In primul rand, sa nu facă avort că e un om acolo. Un puișor nevinovat. Apoi vedeți dacă există iubire și respect între voi și aveți drum comun. Să sperăm că da. Oricum ar fi, acel copil va avea șansa să trăiască, sa privească un răsărit, sa simtă iubire de la doi părinți tineri care sunt sigura că îl vor iubi mult.