| OOodesOOo a întrebat:

Buna :*

acum 3 luni m-am dsp de prt meu...in vacanta neam mai intalnit ca si "amici" iar el tot incerca sa se apropie de mine si sa ma ia in brate... vorbim destul de des prin mesajeshi se poarta foarte frumos cu mine

si am uitat sa precizez eu inca il mai plac

si intrebarea este credeti ca mai tine la mine? exista vreo sansa s ne impacam? dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| Elenna_4537 a răspuns:

Buna.
Dupa parerea mea conteaza si de ce v-ati despartit. Daca a fost un motiv grav eu cred ca nici macar nu mai merita sa fiti impreuna. Dar daca a fost doar o mica mica cearta merita.
Eu cred ca inca te mai place si daca si tu il placi incearca sa-i arati ce simti si asigura`te ca te place sigur si apoi puteti fi iarasi impreuna.
Succes.
Pa`pa

10 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Daca il placi vorbeste cu el. Si el pare ca tine la tine. Bafta :*

| lyrics a răspuns:

Probabil si'a dat seama ca tine la tine mai mult decat credea.sau a realizat ce a pierdut.
eu zic ca merita sa incerci.
dar inainte de a incepe o relatie, ar fi bine sa discutati, si sa lamuriti anumite lucruri.sa discutati motivele pentru care va'ti despartit acum 3 luni ca sa numai existe dubii.
si sa incepeti de la 0
:*

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Mda este
daca va placeti reciprok sigur exista
winking
profita de aceasta sansa :*

| Diana0987 a răspuns:

Exista foarte multe sanse sa va impacati.Sa nu il respingi daca vrea sa te imbratiseze sa te porti si tu la fel de frumos cum se poarta el si daca te place si el atunci asteapta sa vezi daca face primul pas el daca nu sa il faci tu.Baftahappyhappykiss

| alexander_2811 a răspuns:

Da, incearca sa faci si tu un pas.Incearca sa te porti frumos cu el.Totul va fi bine intre voi.Sunt convins.

| OOodesOOo explică:

Am uitat sa precizez ca dupa ce neam dsp el sa cmb cu o prt de-a mea si dupa cu inca o fata... apoi a urmat ceea ce vam scris mai susblushing

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot mai vorbeste cu tine si mai ales daca incearca sa te ia in brate, e clar ca inca mai tine la tine.
Vorbeste cu el despre o eventuala impacare. big grin

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa, si inca ceva: daca el incearca sa te ia in brate, nu-l respinge. Daca tot il mai placi, de ce sa nu va apropiati iar?

Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap big grin

| andreea_9244 a răspuns:

Pai prin ce gesturi a facut inseamna ca inca te mai place :d