| Idk26 a întrebat:

Buna, acum 3 săptămâni am avut contact sexual neprotejat cu câteva zile înainte de perioada (eram in perioada de "low", menționez ca mi-a venit ciclul) si de atunci tot am stări de greață ușoare. In primele 3 zile de la contact am avut dureri abdominale, acel mucus era puțin galbui si o idee mai mult decat de obicei. In ziua a treia m-am dus la farmacie sa-mi iau pastila de a doua zi (am citit ca o poți lua si la 72 ore) iar farmacista de acolo mi-a zis ca durerile si mucusul sunt doar de la emoții sau ca ma stresez ca am ramas. De cateva zile tin regim si ma gândesc ca unele stări sunt provocate si din cauza asta ca nu sunt obisnuita, dar cele din urma? Starea de greață nu apare in fiecare zi, de obicei mai mult seara. Asta e singurul simptom din cele 5-6 de le-am gasit pe internet si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Nessa20 a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia, sunt slabe sanse sa fi ramas insarcinata. Totusi, pentru linistea ta, fa un test de sarcina si pe viitor, alege-ti o metoda contraceptiva sigura si potrivita pentru tine.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Totusi, de ce nu folositi prezervativ? Nu e mai ok decat sa iti complici existenta in halul asta?

| dullcat a răspuns:

,,Greata si voma in sarcina de obicei debuteaza intre 4 si 9 saptamani de sarcina, cu simptomatologia maxima intre 7-12 saptamani. Majoritatea femeilor relateaza disparitia simptomelor intre 12-16 saptamani de sarcina, insa 15% din ele continua sa acuze persistenta simptomelor pana la 20 saptamani sau pana la nastere."- https://www.medicover.ro/......,262,n,286

| Altinbek a răspuns:

Fă un test de sarcina!

| Altinbek a răspuns:

De ce nu ați folosit prezervativ?

| Adina1978 a răspuns:

De ce nu treci la oral?