Daca menstruatia a venit exact in ziua in care trebuia si a fost absolut normala din toate punctele de vedere (durata, flux, aspect), atunci posibilitatea de a fi insarcinata este foarte foarte mica. Insa daca sangerarea a fost diferita de menstruatiile obisnuite, exista un risc mare de sarcina. Fa mai bine un test de sarcina din prima urina de dimineata ca sa fii sigura.
Ciclul poate veni si peste sarcina.Mai bine fa-ti un test de sarcina ca sa fii sigura
Dupa poza ta ai intre 12-14 ani. am dreptate?
cat despre intrebarea ta, sunt sanse. la minim 21 de zile de la contactul sexual fa mai bine un test de sarcina Ozone din prima urina de dimineata, il poti lua de la farmacie, costa cam 10 lei.
Du-te la un gincecolog pentru orice ocazie, nu se stie, poti avea vreo, problema din organism de pe urma sexului... n-am idee
Bai. ce concluzie stupida [ sunt pe stop -nu sint gravida]
ce a patit soramea... a avut menstruatia in fine cind a avut suspiciuni de genul. ca poate. A facut un test si ce crezi? pozitiv.
tu nu sta pe ace fa un test si vezi. daca nu esti gravida. ai slabit de la hormoni -am auzit ca asa organismul reactioneaza la sex. si bine ca slabesti caci unele se ingrasha. bbooon succes si ai grija d tine
pupici!
Din moment ce ti-a venit ciclul, cele mai mari sanse sunt sa nu fii gravida. Simptomele pe care le ai pot fi din foarte multe motive medicale, altele decat sarcina. Cel mai bine este sa iti faci un control de rutina la medicul de familie, si iti va da niste antibiotice probabil, pentru starile de greata si reglarea metabolismului. Slabitul brusc, ametelile si greata sunt semnele unei anemii, lipsa de calciu.
linarkfts întreabă: