| evamaria11 a întrebat:

Acum 3 zile am avut contact sexual protejat. A fost al doilea contact pe care l-am avut dupa ce m-am dezvirginat(nu a curs sange deloc, probabil am himen elastic, totul a mers bine).
In urma celui de al doilea contact, a doua zi am avut niste usturimi groaznice, in special cand urinam si au persistat pana acum. Astazi am inceput sa sangerez(nu mult) si usturimea o am in continuare. Este normal? Momentan nu pot ajunge la doctor si as vrea doar sa stiu daca trebuie sa ma ingrijorez sau trece de la sine.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca senzatia de usturime intensa (groaznica) se mentine in continuare si in acest moment adica dupa trecerea a 3 zile de la momentul dezvirginarii, se poate considera ca este vorba de o infectie uro-genitala cel mai probabil de natura bacteriana. Pana ajungi la medic poti incerca sa-ti ameliorezi situatia folosind unul dintre medicamentele din gama : urimil, urisan, uronat si de asemenea ovule vaginale Canesten-Gyn si in exterior pe zona vulvei unguentul Clotrimazol 1%. Multa sanatate!

| evamaria11 explică (pentru corbulalbrosu):

Usturimea nu a aparut dupa primul contact(momentul dezvirginarii) ci la al doilea. Multumesc pentru sfat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Forțează-te sa bei apa exagerat de multă pe zi și senzația de usturime va trece treptat. Trebuie sa bei 1L-1L jumătate de apa odată și vei vedea ca atunci când mergi la baie te va ustura întâi mai ușor și apoi spre deloc, nu e nevoie sa iei pastile.

Răspuns utilizator avertizat