| Elena8n a întrebat:

Bună. Acum 3 zile am făcut cu prietenul meu Peeting. Menționez ca doar mi-a masat zona intimă,nimic altceva. Știu ca s-a atins pe penis de câteva ori dar atâta tot, nu și-a introdus degetele în vaginul meu. Este posibil să rămân însărcinată? Sunt virgină și încă nu am făcut-o, doar Peeting. L am întrebat dacă a avut lichid preejaculator când m-a atins cu mâna și a zis ca nu

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

N-are cum, isi poate pune oricand un prezervativ daca vrea sa se plimbe prin zona aia fara riscuri.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati anisori ai, dar cu siguranta esti la scoala generala, clasa a VI-a probabil, fiindca intr-a VII_a se invata despre procesul de fecundare /reproducere la oameni si acolo scrie clar ca o sarcina se poate produce numai prin unirea celor doua oragane sexuale: masculine si feminine.

| Elena_Ely_1981 a răspuns (pentru Violleta2022):

Probabil este derutată din cauza faptului ca mulți răspund în bătaie de joc la astfel de întrebări

| Violleta2022 a răspuns (pentru Elena_Ely_1981):

Eu nu-s derutata deloc, am o varsta, trecut prin viata si pot recunoaste un copil care face lucuri interzise la varste foarte mici, fiindca pune interbari la acre ar fi gasit raspuns daca ajunge amacar in clasa a VII-a.

| Goete a răspuns:

Voi chiar nu invatati nimic la scoala?
Nu ai ore de religie, nu stii ca Virgina Maria a ramas insarcinata cu Isus fara sa faca sex?

| Kufu95 a răspuns:

Nu ai avut sex cu penetrare, nu ai cum să rămâi gravidă.

| DonJuan50 a răspuns:

Bună, în circumstanțele date, nu ai cum să rămâi însărcinată.