Buna,nu asculta muzica trista,asculta muzica vesela care sa te incurajeze sa fi mai optimista si sa lasi tristetea deoparte. Daca v-ati despartit inseamna ca nu a fost sa fie si nu merita sa suferi pentru un baiat,sincer.
Acum te simti ranita,trista,fara chef de nimic,cu un gol in stomac,stiu cum e, dar ai sa iti revii, important e sa ai vointa si sa gandesti cu optimism.Gandeste-te ca nu a fost sa fie si viata merge inainte.Nu te inchide in casa,ci iesi cu prietenele la distractie,fa ceea ce iti place,in concluzie,ocupa-ti timpul cu diferite activitati sa nu mai iti stea gandul la el,cu trecerea timpului,incetul cu incetul,iti vei reveni din aceasta stare.
Eu sper sa reusesti sa treci peste acest moment dificil, sau de ce nu, sa tet impaci cu persoana iubita daca e posibil.
Ai grija,nu te juca cu astfel de experiente,sunt foarte periculoase,timpul va rezolva totul,in legatura cu muzica trista e normal te regasesti in ea! Gasesteti tot felul de ocupatii, IEsi cu prietenii, apucate de un sport (sportul te fereste de depresie, este dovedit), cand te crezi in stare fa-ti un alt prieten si sper sa fii mai atenta! funda?
Stiu cum e. u ai doar 3 zile. e ceva normal sa regreti dupa toate clipele frumoase petrecute impreuna. dar gandeste-te ca nu v-ati despartit degeaba. pune in balanta lucrurile bune cu cele rele si fa diferenta. e usor sa uiti greselile daca ati trait momente frumoase impreuna. cum zice @monyk, asculta muzica vesela si care iti da chef de viata. stiu cum e. indata se implineste un an de cand m-am despartit de o anume persoana. cu toate ca mi-am gasit alte prietene, tot la ea ma gandesc, deoarece am petrecut cu ea clipe mult mai importante decat cu alte persoane.best of luck
Loredana_1301 întreabă: