Buna.
Lasa`l cateva zile! 3-4 zile, daca nu te cauta el, cauta`l din nou. Vorbeste`i calm, spune`i ca au fost vorbe la nervii, ca`l iubesti si ca nu se va mai repeta. Tu spune`i ce simti, daca nu vrea sa va impacati, lasa`l. Sigur va veni el la tine mai tarziu.
In niciun caz sa nu-l stresezi, il lasi cateva zile, nu te cauta, faci ce am zis mai sus. Daca nu vrea pe moment, il lasi in pace. Stresat, nu e bine.
Insista daca tot spui ca il iubesti, cauta-l si dai de inteles acest lucru.Bafta multa!
It`s time for love!
Eu zic sa uiti de el dar daca nu poti asteapta sa faca el primul pas spre impacare daca nu face inseamna ca lui nu-i pasa de tine si te caci in gura lui ca asa sunt baietii
Pai...daca tu chiar tii la el ar trebui sa lupti pentru el! spune`i ca vrei sa vorbiti, si daca accepta sa va intalniti arata`i cat il iubeti si cat de rau iti pare, si fa o schimbare in comportamentul tau!:*La mine a mers!:-x
Pai cam din cate ai scriu u p` aici... nah, nu cred ca te merita, mai bine uital isi va da el mai tarziu seama ce a pierdut sh o sa regrete
Mda...pai daca tu ai vorbit cu el pe mess si ai incercat sa il convingi sau prin mesaje nu ma mir ca ramane rece
Suna-l, du-te la el nu stiu. Daca zici ca il iubesti.Asa stai tu mult si bine sa te caute el, desi in locul lui a naibii daca m-as mai fi uitat la tine dupa ce m-ai ``inselat``.
In viata me nu am mai vazut intr-un text atat de multe emoticone(18),cred ca ti-a luat ceva sa scrii textu'
Ma.si tu cam aiurea sa ii zici, ok pa adica puteai sa ii zici altfel... na bft