Cu fostul nu o sa iasa nimic bun. Mai ales daca e genul golanas. O sa iti reproseze mereu relatia cu baiatul asta cu care esti acum. Plus ca odata ce v-ati despartit, e clar ca nu a mers. Parerea mea e sa nu il mai iei in considerare orice ar fi.
Cu "actualul" nu cred ca o sa iasa mare lucru pentru ca te are langa el, te poate atinge, poate sa doarma cu tine si totusi te tine ca fraiera in timp ce e intr-o relatie cu alta. Cand vine aia la el cum face? Te ignora? Stupid.
O sa vezi ca nu o sa ramai cu niciunul. Mai pierde nitel timpul cu asta de e intr-o relatie daca vrei sa nu te plictisesti iar de fostul uita. Nu il mai iubesti si sa te intorci de dragul trecutului sau a presiunilor lui este o prostie monumentala.
Eu sunt baiat si te sfatuiec un lucru. ALege cu inima baiatul cu care vrei sa fi impreuna. Testeazăi vezi care e mai loial pentru tine ca degeaba alegi un baiat care te iubeste foarte putin si maine poimaine te inseala.
Băiatul ăla trebuie sa țină mult la tine daca te vrea înapoi. Nimeni nu face asta daca nu tine la cineva.
Tu ești atrasă de celălalt pentru că e ceva nou, palpitant, dar gândește-te cum se comportă cu iubita lui și cum s-ar comporta cu tine.
AndrewTate7789 întreabă: