| andreeeaandree a întrebat:

Acum 4 luni am facut dragoste cu prietenul meu si s-a rupt prezrevativul, el spune ca a ejaculat dupa ce a scos. A doua zi am luat pastila de a doua zi. Timp de 3 luni mi-a venit menstuatia, dar luna aceasta inca nu mi-a venit si sunt ingrijorata. Mi-a fost cam greata cateodata, credeti ca as putea fi insarcinata? Mentionez ca nu am mai facut dragoste de atunci deorece sta in orase diferite si ne vedem rar si nu avem unde.

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Din moment ce ai luat si pastila de a doua zi si timp de 3 luni ti-a venit menstruatia nu trebuie sa iti faci probleme. Probabil ai racit sau din alte motive iti intarzie. Daca vrei sa scapi de orice grija si nu mai fi stresata fa-ti un test de sarcina dar eu spun ca nu trebuie sa ai motiv de ingrijorare

1 răspuns:
| Lia09 a răspuns:

De ce nu faci un test de sarcina?
Nu e deloc scump si e foarte simplu de facut, plus ca te scapa de atatea griji si ganduri negre.
Daca iese negativ, mai poti face unul la interval de cateva zile. Ai grija sa fie facute cu prima urina, de dimineata pentru un rezultat cat mai bun!
Pilula de a2a zi nu da intotdeauna roade, dar nu vreau sa cred ca esti tu acea ghinionista!
Daca ti-a venit menstruatia timp de 3 luni, a fost normala din toate punctele de vedere ca si inainte, eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Ar putea fi doar o dereglare.
Dar cel mai bine este sa faci testul ca sa fii sigura, chiar sa dai fuguta si la un ginecolog!