| Roxy6096 a întrebat:

acum 4 zile am avut un contact sexual cu prietenul meu fara prezervativ din pacate la un moment dat a ejaculat el zice ca nu in mine a reusit la timp dar mie imi este frica sa nu fiu insarcinata ca nici nu vreau copii nu stiu precis cind voi avea menstruatia dar stiu ca in cursul acestor 2 saptamini ce ma fac daca voi fi gravida? dati-mi un sfat

Răspuns Câştigător
| pursisimpluAlex a răspuns:

Du-te fa un test sa fii sigura. dar daca zici ca nu a ejaculat in tine nu ar trebuie sa fie vreo problema

5 răspunsuri:
| stefy4tfg7yn a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa cumperi un test de sarcina, sa vezi daca esti insarcinata sau nu.Sa nu-ti fie teama, sunt alaturi de tine. Sper ca te-am ajutat.

| Elly7890 a răspuns:

Mai fata pe ce lume traiesti? cati ani ai? dc fara prezervativ? poti lua si multe boli nu stiu unde ti-a fost capul! puteai lua pastila de a 2-a zi daca stii ce e aia! sau daca nu iti place prezervativul du-te la ginecolog sa iti recomandate contraceptive dar nu e bine sa le iei foarte devreme de la 14, 15, 16 ani!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Spre sa nu afli pe pielea ta ca orice contact intre penis si vagin neprotejat poate duce la o sarcina indiferent daca exista sau nu ejaculare

| pursisimpluAlex a răspuns:

Suntserios nu-i asa ca nu ai o treaba poate exista sarcina fara SPERMA? vai de mine daca nu ai o treaba si nu ai crede-ma numai raspunde la ce nu sti.

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Mai bine ia o un test de sarcina daca esti gravida sau nu?