Daca tie rusine nu o sa castingi niciodata nimic in viata, fi tare, poti sa faci putin pe inconstienta, te duci si ii zici in fata ca iti place de el si ca vrei sa fiti impreuna. Poti sa ii zici celei mai bune prietene alte tale ca sa ii zica lui ca vrei sa fi cu el dar tie rusine si sa faca el primul pas ca tu vei fi foarete fericita, daca el tine la tine auzind astea va face primul pas cat de curand posibil, de multe ori merge faza asta.
Sper ca te-am ajutat. Fuinda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Uite... eu vorbesc pe mess cu o fata de jumatate de an si nu visam sa fiu vreodata impreuna cu ea! O simpatizam,chiar mult pentru felul sau de a fi,iar acum cateva zile mi-a spus ceva de genu " sincer,m-am indragostit de tine" M-a uimit asta, mi-a placut mult curajul ei si acum tin la ea foarte mult! Formam un cuplu de invidiat, cu siguranta :X
Spune-i ce simti
Incep prin a zice ca nu te poti indragostii de o persoana dupa doar 4 zile.Ca fata ai putea sa ii zici ceea ce simti dar exista mereu riscul unui refuz care te va rusina si nu vei mai vb cu el, sau eventual daca el e imatur sa te ia peste picior.Nu e gresit ca o fata sa faca primul pas ci de admirat pentru curajul ei si daca el e matur sigur o va face doar ca in cazul de fata...sa ii zici asta dupa 4 zile mi se pare prea repede.Eu una am facut-o odata si am fost refuzata datorita diferentei de varsta(mi-o imaginam de la inceput) si in final eu cu acel baiat nu am mai reusit sa ne comportam cand suntem impreuna la fel deci in cazul meu a fost negativ.Ai putea sa ii zici simplu si direct ca il placi si sa vezi ce se intampla.Alte modalitati ar fi prea siropoase si nu cred ca este adapt pentru situatia ta :* sper sa fie un da
De obicei baiatu trebuie sa faca primul pas dar daca el e rusinos incerca tu ia mai multe variante:
1.Te duci la el fara rusine il tragi deoparte si incerci sa stai mai mult de vorba cu el si din vorba in vorba bagi un compliment sau incerci sa vada ca il placi sti fara sa ii spui. si asa din vorba in vorba ii spui ca il placi daca comunicati e mult mai usor
2. INceraca sa ii dai SmS-uri si sa comunici indirect cu el daca iti e rusine sa faci ca in prima varianta sau pe mess
Dar oricum prima este cea mai buna
Lasa rusinea la o parte invita-l afara impreuna cu tine si prietena ta si inca o persoana de preferat un baiat putei merge la o plimbare iar voi sa fiti singuri il poti lua usor de mana sau daca nu il poti lua de mana iesiti mai pe seara si luatio pe o staduta mai intunecara si poti spune ca iti este frica el se va apropia de tine (daca te place si il poti tine de mana ) daca vrei poti lua id meu sa vb mai mult
Pai este f bine daca te place si el. asteapta pana te intrebare el. daca nu vr sa te faci d cacao cand te va refuza. mai date putin l el si in cateva zile sigur o sa te intrebare daca vr sa st ca el... bafta! krd ca te.am ajuthat funda?
Spune-i in fata, asa vezi dupa reactia lui daca el simte ceva sau daca e doar o minciuna P.S sa fiti singuri cand vorbiti acest lucru
AndrewTate7789 întreabă: