Nu e adevarat, ai dezvoltat tu o obsesie. Este adevarat pentru animale in calduri si pentru oameni cu retard mental sever la care comportamentul este animalic, subcortical. la un om cu un coeficient de inteligenta cat de cat normal, mintea controleaza hormonii. Cred ca la tine e doar rasfat si nepasare fata de cei din jur.
Dar zicea un psiholog, Dragos Argesanu, ca lipsa activitatii sexuale duce la depresie, psihoza si nu mai stiu ce, creste si agresivitatea..bine poate si eu sunt influentabila ca daca cineva imi zice ceva imediat ma sperii sau incep sa cred...
Ignoranta te face manipulabil.
Bine...atunci cum fac sa fiu mai putin influentabila si mai cu capul pe umeri?
Oricum, eu nu cred ca un om poate trai singur si fara iubire..viata e grea, plictisitoare fara un iubit, pentru ca el iti da incredere in tine, te face sa te simti frumoasa etc..bine, poate nu neaparat din cauza ca nu am facut sex ma simt asa.dar de 6 luni nu am nici un iubit si poate de asta, ma simt singura
Sigur ca nu poti tari fara iubire, dar avand in vedere ca acum 6 luni aveai o persoana pe care o iubeai atat de mult incat ai ajuns in pat cu ea, este practic imposibil sa-ti fi trecut atat de repede. Trebuie intai sa te vindeci de aceea iubire care s-a terminat si abia apoi sa inveti sa iubesti din nou.
Stiu...dar nu stiu cum. oare ce sa fac? sa incerc sa ies cu altii?
Nu atat de repede. Mai degraba gasesteti o ocupatie care sa-ti ocupe timpul, sa-ti osteneasca trupul si mintea, asa incat sa nu ai timp sa te gandesti prea mult si sa suferi. Daca te ingropi complet in munca de porice fel, te vei vindeca pe nesimtite si peste un an sau doi vei simti ca esti pregatita sa iubesti din nou.
Salut DEci numai esti virgina da? Ca eu asta nu am inteles daca ai ramas inca virgina sau nu? Dar mai degraba numai esti! Stiu ca este posibil sa te jignesc dar pentru unele persoane poate este si cazul tau Sexul este ca un drog si din lipsa de....sex..Te simti stresata nervoasa.smd! Ce zici? Dar nu inteleg de ce odata ce ai inceput te ai oprit? Si el ce a zis? Te a lasat sa pleci asa ca n filme cu prostii?Scuza ma!
Nuu..pai tocmai zicea ca vine dupa mine acasa ca face scandal ca nu stiu ce..nu ma lasa sa plec...a doua zi m-a sunat, eu nu i-am mai raspuns, tocmai pentru ca m-a enervat in seara aia, si facea ca toate animalele din cauza ca eu nu vroiam sa o facem, in fine. dupa aia mi-a trecut si peste 2 zile l-am sunat eu sa ne intalnim, si iar ne am jucat putin si iar s a enervat ca l-am lasat asa si nu am facut-o, nah, eu aveam impresia ca mai sunt virgina daca nu mi-a curs sange, de aia nu o faceam, dar nu e neaparat adevarat. si el dupa aia a trebuit sa plece in strainatate si nu am mai vorbit.dar acum s-a intors si iar ma suna a zis ca nu mai poate..are mai bine de juma de an de cand se tine dupa mine.dar in fine.o sa vad eu.
As face-o cu el da mi se pare ca nu mai arat asa bine
Hai ca esti pusa pe şotii!
Noapte bună!
Vb serios...da mi id ul si iti explic
Ameteli si dureri de cap? Cred ca sunt alte motive, la mijloc! Habar n-am ce varsta ai insa, sexul e un lucru misto! Nu-s in masura sa-ti spun sa te duci sa faci sex sau, sa nu faci! Treaba asta o faci tu cand vrei, cu cine vrei si cat vrei!
Eu nu am zis ca din cauza sexului. am zis ca din cauza lipsei lui..si a iubirii in general, ca sunt singura de 6 luni
Stresul, nervii isi depresile pot proveni si din faptul ca te simti singura. Atingerile unui barbat care te excita te fac sa te simti dorita si iubita. Orgasmul te ajuta sa te descarci ca sa scapi de stres. Daca nu ai prieten poti incerca singura sa te masezi extern pana la orgasm. Asta te va scapa de stres.
Da..ma ajuta sa scap doar pentru cateva ore. dupa aia iar ma simt singura..cred ca am nevoie de un iubit
) ce frumos este chiar super tar pai si deci tu ce intelegi ca de acum trebuie sa ti o trage de 4 ori pe luna? sau? ca doar sexu nu e un medicament nu esti depresiva din cauza ca nu s a terminat ci din cauza ca acum ai experimentat si vrei sa te descarci si in afara de sex nu ti vine nimic in minte asa ca i a o carte s a r putea sa te ajute sau ia-ti un animal
Da e foarte adevarat continua ce ai anceput si pe urma scrie pe acest blog daca o sa te simti mai bine BAFTA