anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 5 zile m-am jucat cu prietenul meu. Simulam o penetrare, el folosind prezervativ (ori de cate ori ne 'jucam'). Inainte de asta el schimbase prezervativul anterior si atinsese penisul cu mana. La fel si eu. apoi si-a pus prezervativ si am revenit la acel 'joc'. Noi ne-am sters pe mana pe perne/cearseafuri, insa amandoi am atins labiile mici cu mainile. Am citit pe internet ca ti se intaresc sanii in cazul in care ramai insarcinata. Eu pe mana eram stearsa, cum s-ar spune. Insa am discutat pe tema asta si el spune ca este nevoie de un jet de sperma in vagin ca un 'impostor cu codita' sa ajunga unde trebuie si ca pe labii spermatozoizii mor pentru ca iau contact cu oxigenul. Credeti ca este posibil sa se fii strecurat vreunul inaintru? Aveti toti dreptul sa radeti de mine. Sunt virgina si nu ma pricep deloc. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| deni_6616 a răspuns:

Cei care rad nu ar trebui sa fiu pe acest site, pentru ca suntem aici sa ne ajutam reciproc.Stai calma nu poti ramane insarcinata prietenul tau are dreptate trebuie ca macar cateva picaturi sa intre cu adevarat inauntru, dar picaturi nu doar asa. Daca chiar esti ingrijorata insa riscul e neglijabil poti vedea daca nu iti vine urmatoarea menstruatie sau poti face un test de sarcina la cel putin 14 zile dupa contact cu urina de dimineata.succes siiii fundita?batting eyelashes

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este prea complicat ca sa fie sanse de sarcina. Daca ajunge lichid preejaculator pe labii poti ramne insarcinata, nu e nevoie de sperma in vagin, dar filiera pe care o descrii tu este prea intortocheata. NU esti insarcinata.

| lextim a răspuns:

Multumim pentru intelegererolling on the floor))

| roxpau a răspuns:

Bai oameni buni m-am saturat de aceliasi intrebari stupide de gradinita, voi credeti ca ramneti gravide de pe pijama ce naibi inca mai credeti ca, copii ii aduce barza, daca v-ati inceput viata sexula puneti mana pe o carte sau dati o cautare pe google decat sa puneti o intrebare asa stupida

| Aneetteee a răspuns:

Buna si tie.NU are cum sa fi insarcinata pentru ca exact cum a zis baiatul acela trebuia sa dea un jet de sperma in vagin.Si daca esti virgina nu are cum sa ramai insarcinata.

| Mihai_1499 a răspuns:

Nu poti fi insarcinata. sunt sanse foarte mici avand in vedere ca iubitul tau a avut dreptate in legatura cu jetulde sperma. si ca spertmaatozoizi mor in contact cu aerul.Sunt sanse ff mici dar ca sa nu mai fi ingrijorata fa un control happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol. stai chill. nu ai cum sa ramai insarcinata din asa ceva. nu iti mai face atatea probleme. si incearca sa numai fi asa agitata pe orice mic lucru... fi mai relaxata si va fi mai bine. Ok. esti virgina. take ur time. citeste. intereseaza-te. intreaba. vorbeste. si vei fi ok in scurt timp. hai take care.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un sfat de la un profesionist in ginecologie nu trebuie sa intre mult spermatozoist in vagin ca sa ramai insarcinata e de ajuns doar putin daca ajunge acolo une nu trebuie ramai insarcinata asa ca ai mare grija cu sexul nu e de joak dar trebuie sa aiba control baiatul in primul randwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un raspuns pentru lavi.cine ti-a zis tie ca daca esti virgina nu poti ramane insarcinata? ia mai documenteaza-te putin.si dupa aia da raspunsuri.nu induce omul in eroare

| anonim94 a răspuns:

Bine zici deni

| silian a răspuns:

Nu draga, nu ai ai ramas insarcinata. nu se ramane insarcinata cu una cu doua, sanii se intaresc din alte motive, cum ar fi menstruatia si altele stai linistita din punctul asta de vedere, cu stima silian