Nu ai cistita, raceala a tractului urinar + ovare. Te duci la farmacie iei 2 flacoane de CIPRINOL 500 MG si faci tratament pana termini flacoanele. Iei 1 pastila la 12 ore! Si te pui pe picioare! Nu ai cum sa fi insarcinata. Vreau funda acu hai.
Este posibil. dar poate ca nu se manifesta sarcina asa de repede dupa contactul sexual :d
Eu cred ca a fost prea agresiv in miscari. de acolo si durerile fa-ti un test de sarcina si daca e pozitiv fugi la ginecolog
Nu ai cum. spermatozoizilor le ia 7 zile sa ajunga la ovulsi nu stiu cate alte zile sa-l fecundeze..deci nu ai cum. durerea de ovare poate fi de la cum te-a penetrat sau ce pozitii ati folosit...calmeaza-te ca insarcinata nu esti! ..greturile ti le poti induce singura numai gandindu-te la asta..deci..calmeaza-te..vrei sa te convingi? ia-ti un test de sarcina peste vreo saptamana jumate asa si daca nici atunci nu esti convinsa du-te la ginecolog si ai incheiat treaba
E ca si cum ti-ai pune pansament pe o rana sa te tratezi, si cand e aproape tratata rana, te tai cu cutitu din nou
eu in sensu asta asociez ce ati facut voi
Daca intre cele doua contacte sexuale barbatul nu a urinat si nu s-a apalat bine cu apa si sapun, puteti considera ca ati avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare, asa ca riscul de sarcina depinde doar de perioada ciclului menstrual in care te gaseai (adica 4-5% daca erai in perioada cu fertilitate minima si 98-100% daca erai in perioada fertila). Durerile ovariene NU sunt semne de sarcina, iar greturile la 6 zile de la contact nu au nici o legatura cu sarcina. Asta nu inseamna nimic, vei afla ceva mai tarziu daca esti sau nu insarcinata (primul semn este absolut intotdeauna absenta menstrei normale)