Calmează-te. Părinții încearcă să ne protejeze de suferință, dar ei nu realizează că ne fac să suferim prin cometnariile lor nesuferite. Atâta timp cât tu nu te cerți cu ea și toate sunt bune, relația e specială. Nu încerca să intervii, nu ai de ce momentan.
Realitatea este ca aceasta relatie este greu de mentinut, eu nu mi-as face planuri de viitor. Dar, asa cum se spune, speranta moare ultima.
Vorbiţi zilnic la telefon sau pe Skype pentru a nu vă deteriora relaţia din cauza distanţei. Discutaţi despre problemele voastre cât şi despre lucrurile amuzante. Fii atent la orice detaliu spus de ea pentru ca discuţiile dintre voi să nu devină plictisitoare. Când va întâlniţi fă-i mici surprize. Ai încredere în ea (până la proba contrarie, dacă e cazul) şi lasă frustrările deoparte.
Distanţa de multe ori e făcută pentru a îndepărta oamenii care nu se potrivesc şi pentru a întării relaţiile dintre oamenii care chiar se iubesc.
Din moment ce părinţii tăi vor vedea că relaţia voastră merge foarte bine chiar şi de la distanţă, cu timpul vor acceptă.
Parintii tai cred ca o sa sufeei dupa ea si vor sa te protejze intr un fel, dar cu timpul lucrurile o sa se schimbe, incerca sa vorbesti mai mult de ea parintilor, evidentiaza calitatile ei...
HappynewCenusa întreabă: