| Dorian_3315 a întrebat:

Buna acum acum asta nu e povestea mea dar un prieten m-a rugat sa-i pun povestea aici el e indragostit de o fata care e buna la mate (bleach ) si chestile stau asa acum 2 ani el era praf la mate si tipa il tot umilea ( suntem in aceeasi clasa ) striga dupa el la tabla il facea prost etc ura ea recirpoca dar acum un an el a progreasat foarte mult la mate si a ajus egalul ei si de atunci au inceput sa se inteleaga mai bine ( nu stiu de ce? si asta e intrebarea 1 ) dupa care au inceput sa se aproprie aveau o clasa de mate cu cei mai buni din judet si mi-a spus ca tipa se tot uita insistent la el in pauze laughing si acum tipu asta e intr-o ureche dupa fata asta da nu ii vorbeste (ciudat) ea il saluta zimbitoare pe strada, face ochii mari si el... pauza merge pe langa ea soptin (lol ) de ce s-au schimbat chestille intre ei asa de mult? adica amandoi nu o inghitim pe fata asta da lucrurile s-au schimbat si chiar vreau cael ( e cel mai bun prieten al meu ) sa fie fericit oaare ea il place? app ea e fffffff populara chiar nu stiu de ce e asa baietoaica si el abia are 5-6 prieteni desii e destul de ok il place oare? au vreo legatura? procedeaza corect? ps nu am scris eu asta yeahva da el fundite da le pun eu va pup fetelor laughing)
a si am uitat sa spun pe el il ameninta niste cocalari din clasa si tipa l-o aparat si so luat la injuraturi cu tipu ala ca sa-l apere (ciudat )

11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Rezultatul de la olimpiada de mate a celor doi este teorema dragostei dintre ei!

| didu_5680 a răspuns:

Eu cred ca cei doi se inteleg mai bine pentru ca au ceva in comun acum.De cand el a progresat la mate, au un subiect de discutie important pe care il impartasesc unul celuilalt, si astfel ei au ajuns sa se cunoasca mai bine.Probabil ca fata il place, daca nu are nimic de pierdut, eu zic ca procedeaza corect.De obicei... din astfel de inceputuri, ia nastere dragostea :-P

| Diaa_8436 a răspuns:

Pai intrebarea 1:ea vazand ca progreseza s. a gandit ca e un tip ok si ambitios si ar fi frum daca ar comunika cu el
intrebarea 2:odata ce s. a apropiat asa de mult de el si fake ochii mari il saluta si e ff zambitoare e calr ca. l iubeste
intrebarea 3:idem intrebarea 2
intrebarea 4:pai nu te gandi ca. i uneste numai cunostintele in matematicaa ci poate ii uneste si acel sentiment cel avem unii din noi,, IUBIREA''
intrebarea 5big grinaca e vorba doar de faptul ca ii leaga aceleasi cunostinte nu, dar daca e vorba de o iubire pura procedeaza corect

| Cumătru de la Galați a răspuns:

E clar, trebuie să o integreze de la minus infinit la plus infinit.
Să nu uite să adauge constanta de integrare!

| bbe a răspuns:

Idem fabiolabig grin
laughing

| AshEldo a răspuns:

Deci fata e buna la mate(as spune 'bleach'' dar nici eu nu stau foarte prost la matelaughing), deci prietenul tau era ''praf'' la aceasta materie si doar intr-un an (presupun intens)de studiu asupra matematici devine un geniu.Presupun ca a avansat atat de mult in aceasta materie numai pentru ''ai da peste nas''nemiloasei sale colege care din prost nu-l scotea(putea sa-i arate ca-i mai bun decat ea la o alta materie insa a preferat sa o egaleza la propria materie, istet). Acum nu-l mai jigneste pentr ca are cu cine vorbi(ca sa vezi)e la fel de destept ca ea, uimitor, se mai si da la el(fetei ii plac baietii destepti, buni la orice, daca ar fi peste nivelul ei ar umbla in limba dupa el). Imi place totusi faptul ca prietenul tau nu-si calca pe orgoliu si nu-l intereseaza niciun fel de discutie cu ea, adica e ceva in genul:"n-am uitat cine erai acum un an", ai spus ca e intr-o ureche dupa ea, probabil e doar acmiratie(geniile se respecta intre ele), ii place faptul ca e destepta si a reusit intr-un final si el sa-i inchida gura, in niciun caz nu-i place persoana ei (insa probabil nu e constient de asta), subconstientul lui inca o uraste, iar constientul incearc sa se adapteze schimbarilor(ea s-a oprit din al jigni, ar fi culme sa inceapa el acum). Destul de ciudata ''relatia'' dintre cei doi(e ceva in genul''lasa-ma sa te las in pace'')Ea e schimbat-oare ca vremea, el se pare ca totusi n-are de gand sa renunte atat de usorhappy

| Dorian_3315 explică:

Am uitat sa spun ca profu de mate i-a pus in aceeasi banca si era ultima ( nu stiu dc ) si atunci l-am pus pe prietenu asta al meu, nu-i dau numele sa o intrebe daca nu vrea sa plece de langa el mai in fata si ea a zis ca ii place sa stea langa el... (asta se intamplase cu 1-2 luni in urma ) ce sa-i zic sa faca daca ii cere prietenia si ea refuza asta l-ar cam bulversa... ce sa-i spun?

| shogoru_2741 a răspuns:

Nu risti nu castig, asta zic eu

| butt3rfly16 a răspuns:

Este cam ciudata trecerea fetei de la comportamnetul nepasator fata de pr tau la atentie mai multa dupa ce a devenit la fel de bun ca eathinking Sincer daca e genul de fata populara, cel mai probabil face toate astea doar pentru ca e bun acum la mate si are nevoie de pr destepti, insa nu prea cred ca ii palce de el; si asta o spun, deoarece comportamentul ei s-a schimbat radical asa dintr-o data... daca ii placea de el trebuia sa fie de la inceput de cand era mai slab la mate.deci ajuat-ti pr sa se uite la alta tipa care chiar meritawinking

| AshEldo a răspuns:

Deci din cate am inteles de la tine, are de gand pana la urma sa-i ceara prietenia fetei(multe se schimba intr-un anlaughing), nu cred ca-l va refuza atat timp cat inca e bun la mate, din perspectiva mea fetei ii place doar creierul lui mare(in care au avut loc atatea informati), deci gandeste-te de fapt prietenul tau sa se gandeasca ca pana acum un an din prost nu-l scotea, stiu ca acum sunt alte vremuri insa imagineaza-ti daca peste noapte ai uita tot ceea ce ai invatat(sa presupunem desi nu prea e posibil)nu stiu de ce am impresia ca va reveni la vechile obiceiuri. Exista si posibilitatea ca prietenul tau sa fie o persoana optimista si sa lase in urma trecutul ''dureros'' si sa o placa mai nou (ceea ce e foarte ciudat), macar stim ca nu-i razbunator.Indiferent de ceea ce hotaraste sa faca in continuare eu ii tin pumnii!

| Dorian_3315 explică:

Asa spuneam si eu nu cred ca se potrivesc in niic un caz il orpesc eu multumesc tuturor happy