| redfghh a întrebat:

Buna acum am intrat in clasa a 9 si am un baiat in clasa de care imi place. el ii foarte simpatic dar nu genul ala care se baga in seama cu toata lumea si ii mai nebunatic adica are multa energie si are un stil aparte adica are parul mai lung si.stiu ca nu ii asa frumos dar mie mi se pare frumos fiindca din cate am observat se poarta frumos si nu injura ca toti baieti. din cate am vazut cu fetele nu se baga in seama adica ca se la 'agate' si vb asa ca si colegi.intr-o zi a intrat pe mine pe mess si am vb putin si ieri cand am intart in clasa eu nu am salutat si m-a salutat el dar dupa aia am vazut ca saluta asa la orcine intra.cum sa stiu daca ii place de mine fiindca el simpatic cu toata lumea si nu pare genul care sa aiba o relatie sau cum as putea eu sa vb cu el adica ...cred ca suntem diferiti stiu ce gen de muzica ii place si eu sunt o fata mai. finuta sa zicem nu stiu daca ii place tipul asta de fete. dar eu m-am mirat ca imi place de el fiindca de obicei sunt mai prietentioasa la baieti si mai ales ca el nu e frumos si mai ales ca am unul in clasa si mai frumos si mai simpatic si de ala nu imi place.adcica mie imi plac relatile serioase care au un viitor si nu cred ca e el asta dar totusi vreau sa fiu cu el.as vrea sa fim mai intai prieteni buni sa-i castig increderea si...am nevoie de un sfat scuze daca v-am plictisit mersi

Răspuns Câştigător
| dragos12 a răspuns:

De obicei daca unui baiat ii place de o fata se poarta rautacios cu ea.vezi daca face asa. funda?big grin

2 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Ia'i IDul de yahoo, stai pe langa el la scoala, joaca'te si tu, daca zici ca e energic, vezi daca chiar iti place de el, si la sfarsit spune'i ca iti place de el.
Dar sa nu dureze toata chestia mai mult de 2 saptamani.

| LadyAndreea22 a răspuns:

Da, pai dacă vezi ca acest băiat se tot uita la tine sau iți tot zâmbește, sau iți face cu ochiul... înseamna ca e topit după tine, dacă nu... școala e plina de băieți drăguți >)