In cls a 9a e destul de nasol dar iti voi da cateva sfaturi(pe mine m-au ajutat).
1.ai o atitudine un pic dura dar nu foarte dura asta e valabila si la baieti si la fete
2.nu sta numai cu fundul in banca asa nu te va baga nimeni in seama
3.glumeste mult, baga-te in seama intr-un mod finut(g
en auzi o poveste zici si tu ceva asemanator dar in spirit de gluma sau intr-un mod dur)
4.trage tare o luna sau doua invata mult mult stiu ca e greu dar merita.profi severi intodeauna isi creaza o imagine despre elevi la inceput. daca iei 5 te va tine tot timpul in 5 indiferent cat te chinui, trebuie sa tragi rau de tot sa iesi din nota asta(fie ca e 4/5/7).daca iei o noua sau 2 buna, si vad ca esti atenta si linistita vei vedea ca nu-s chiar asa severi si te vor favoriza foarte mult.
Asa eram si eu. vruiam sa ma transfer la fosti mei colegi la liceu primele zile au fost naspa totu nou ma simteam super naspa. apoi dupa cateva sap m-am imprietenit mai ales cu 2 fete:X si asa liceu e minunat baluri misto distracti prieteni noi baiatii
))))).
La fel eram si eu pe clasa a 9-a! dezorientata.ai grija sa inveti putin mai mult ca in generala pentru ca profesorii fiind mai severi, o sa ai o medie mai mica decat esti tu obisnuita! am patit-o si eu
Și eu eram ieri așa, mă simțeam în plus, ziceam că mă las de școală ). Azi deja parcă-i cunosc de-o viață pe unii colegi. Bagă-te în seama cu cei cu care vrei să te împrietenești, o să fie bine, mai ales că acum la început toți vor să pară de treabă.
Pai de ce ii simti dusmani? Esti salbatica?
Dimpotriva, asta ar trebui sa reprezinte un nou inceput! Unul care poate va fi mai bun! Daca tu pui "lacat" pe inceputul asta si nu iti dai voie sa mai incerci si altceva in viata, atunci unde ajungem?
Profii lasa-i, ca asta e menirea lor! Rari gasesti unii buni!
Si e abia a 2-a zi de scoala! De unde tragi tu concluzia ca nu te vei acomoda niciodata? Daca spuneai asta dupa o luna mai avea relevanta, dar asa!
Omul mai evolueaza pe parcursul trecerii anilor! Evolueaza si tu, numai fii asa de fixista!
Eu sunt a 10-a si totul e perfect, dar vazandu-i pe bobocei acum, tare dor mi s-a facut de zilele alea!
Asa ai sa zici si tu! Mai vorbim noi!
Biancabalintescu26 întreabă: