Mergi mai departe, nu continua sa bati la o usa inchisa mai ales daca dincolo e o mare nesiguranta. Ramai un bun prieten daca te tine inima insa atat, nu merita sa lasi timpul sa treaca pe langa tine.
Sigur ca e greu. dar pote ar fi bine sa faci in asa fl ca s-i demonstrezi ca poti fi un iubit si un sot bun
Pai daca impreuna ati decis sa ramaneti prieteni buni, nu mai face presiuni asupra ei.
daca vreodata va vrea sa va impacati probabil iti va zice...
Daca tot o vei presa va ajunge sa nu mai aibe incredere in tine.
cautati si tu pe cineva, macar sa vezi cum reactioneaza, daca se supara sau ceva de genu, probabil ca mai tine la tine.
sper sa te fi ajutat:*
Eu zic ca prezenta ei iti face mai mult rau decat bine atata timp cat tu o mai vrei alaturi de tine!
Mergi mai departe si nu te transforma in best friend-ul ei ca o sa suferi!
Parerea mea e ca...cred ca te doare faptul ca acum cica place pe alcnva, desi u ii esti alaturi la bine si la rau... poate dupa ce deschide ochii, vede ce are langa ea.
Mah frate, eu inteleg ca o iubesti dar femeia asta nu va face altceva decat sa te raneasca. Cum poti tu sa suporti sa ii ramai "cel mai bun prieten", in conditiile ea ti-a spus mai mult sau mai putin direct, ca nu te place si ca nu esti destul de bun pentru ea? Ei ii convine sa ramaneti prieteni, pentru ca acest lucru ii hraneste orgoliul stiind ca are intotdeauna un "catel" care sa se gudure pe la picioarele ei. E treaba ta ce faci, dar eu nu as mai fi vorbit nici macar o data cu ea, din momentul in care mi-a dat papucii.
Multumesc de raspunsuri, fiecare are partea lui/ei de dreptate, ceea ce am omis sa va spun este ca i-am promis ( in timpul cat am fost impreuna ) ca voi fii aproape si cel mai bun prieten. Chestia e ca acum vreo cateva zile i-am zis ca nu e ok cum suntem si cel mai bun prieten trebuie sa fie baiatul pe care simte ca il iubeste si il place. Dupa ce i-am zis asta a plans si a zis ca de asta ii este frica sa intre intr-o relatie ca sa nu-si piarda prietenii apropiati. Mi-a spus de nenumarate ori ca ii este frica sa intre intr-o relatie, tocmai ca sa nu faca pe nimeni sa sufere si mai mult decat atat pentru. ca nu se simte stabila din punct de vedere emotional, stie ca nu poate iubi pe cineva o perioada lunga de timp, sau pentru totdeauna...Cred ca pana la urma am sa pastrez distanta. E varianta pe care inca nu am adoptat-o de cand o cunosc. Toate cele bune si mersi inca odata de rasp!
liliana77any întreabă: