anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum aproximativ 2 luni unui baiat ii placea de mine insa nu am vrut sa stau cu el.In prezent am prieten(tin la el si el la mine). Problema e ca baiatul care ma placea a inceput sa ii acorde atentie unei prietene si lucrul asta ma deranjaza pentru. ca ii acorda mai multa atentie decat mine, mereu cand il vad vreau sa raman prin preajma ca el sa ma vada.Credeti ca e posibil sa imi placa de acest baiat?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca tu nu stii inca ce vrei. Daca atunci cand ti-a facut curte baiatul respectiv tu nu i-ai acordat atentia necesara si te-ai orientat spre un alt tip, in prezent nu prea este corect ca sa-ti fie ciuda ca si el a mers mai departe. Dca intr-adevar ai tine la el, cred ca ti-ai fi da seama si la timpul respectiv si atunci nu l-ai fi respeins.
Cred ca mai tare te deranjeaza faptul ca, nu mai esti tu, in prim planul existentei lui.
Daca insa doar acum ti-ai dat seama ca tii la el, cred ca ar fi cazul sa porti o discutie cu el si sa clarifici daca el mai tine la tine. Cred ca stii ca, in dragoste sunt necesare doua persoane care sa aiba aceleasi sentimente si in mod simultan.
Sfatul meu este sa-ti vezi de viata ta actuala si sa-l lasi si pe el sa faca acelasi lucru pentru ca, este o zicala ca, supa reincalzita nu mai are acelasi gust.
Iti doresc un an bun, plin de realizari si sa fii iubita.

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca iti place de nici unul dintre cei doi. Este doar orgoliul tau care nu poate sa accepte ca baiatul pe care l-ai refuzat poate fi fericit alaturi de alta fata.