Uite eu iti scrii din calitatea unui baiat.eu consider ca el nu a mai simptit o atractie fata de tine probabil ca v-ati facut orutina si nu incercati ceva nou, poate s-a plictisit de rutina si a vrut un lucru nou astfel pierdandusi interesul fata de tine vazandute ca o oarecare persoana.Parerea mea este sa il intrebi ce la deranjat daca nu-ti raspunde si prefera sa ignore lasa-l si uita-l pentru ca i este sila sau lene sa-ti raspunda considerand ca nu esti suficient de importanta pentru el.ori cum ti-am scris din perspectiva mea nu toti baieti sunt la fel.Nu incerca sa reperi relatia daca el nu vrea pentru ca el nuo va face si doar o sa-ti pierzi timpul.Eu zic sa-ti cauti pe altul. funda pleas
Timpul e cel mai bun vindecator.
Plansul la niste mesaje imi spune ca ai cel mult 14 ani, deci nu-ti face griji, ai toata viata inainte.
Am aproape 18 însă sunt mai emotiva de fel
Nu-i problema. Te vei maturiza si va trece, iar daca te vor mai rani si altii, te vei si blaza.
Propune-i sa iesiti afara sa va plimbati, sa va simtiti bine impreuna si sa-l intrebi de ce se comporta asa cu tine, daca vezi ca n-ai sanse, poti sa-l dai uitarii, mai sunt baieti o gramada.
Din pacate nu controlezi cat timp o persoana decide sa fie prezenta in viata ta.
E Trist, a gasit una buna(nu pentru ofensare), ori va intalniti si vorbiti in fata in fata
Este evident unul din voi iubește cu adevărat iar celalalt nu, adică el, nu îți mai pune întrebări stupide si treci peste, viața este frumoasa si timpul scurt.
Ai putea să îți ocupi timpul cu diferite activități. Încearcă să ieși cu prietenii, să citești o carte, să te uiți la filme.
Încearcă să faci orice lucru care îți poate ține mintea ocupată, și astfel nu o să mai ai timp să te gândești la el.
Mult noroc?