| alexandra15 a întrebat:

acum as vrea sa va cer o parere personala... ce parere aveti de nativii masculini nascuti in fecioara si in relatiile de iubire cu acestia?

8 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Depinde in primul rand si de compatibilitatea cu zodia ta. Si de modul in care tu iti percepi partenerul. Din punct de vedere al meu, pot sa-ti spun ca am multi amici "fecioara" si ma inteleg extraordinar de bine cu ei. Doar ca eu sunt leu si am multa rabdare. Sunt inteligenti, meticulosi, eleganti, fini, dar si foarte pretentiosi. Relatiile de iubire tind catre perfectiune, dar asta se intampla tocmai datorita faptului ca ei sunt plini de cerinte in primul rand cu ei insisi. Atentie insa la modul de abordare... Mult succes!

| Silvia a răspuns:

Bunicu` e fericioaralaughing. Pai nu stiu cum e in dragoste...ca bunica a murit... Oare acum si-o trage cu alta?thinking

| Lαααα a răspuns:

O dha.imi place intrebarea asta.:Bun, in primul` rand iti frang inima (nu ca nas face la fel pentru ca sunt fecioaralove struck), sunt amuzantilove struck, prieteni bunilove struck, timizilove struck, seriosilove struck, uneori obraznici, plini de eilove struck, flirteaza si saruta destul de binelaughing din propria experienta=]]

PS:intr-un fel sunt :'''Perfecti'''!laughing

| alin_8877 a răspuns:

Da, ce parere aveti de nativele din fecioara si nativi din taur? Se potrivesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt băieți de nota zece, veseli dar și plini de ei, serioși dar și mincinoși (nu mereu), corecți, altruiști, iubitori, săritori când le ceri ajutorul, energici, iubăreți (mai există o a doua persoană în viața lor, o fac cu multă diplomație fără să se simtă, nu le poți reproșa ceva cu care nu poți proba împotriva lor), curați, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste prostii pe care le iau in seama incultii si mediocrii.sotia mea este rac sieu sunt in gemeni.total incompatibili. avem 20 de ani de casnicie fericita, trei copii, doi mari si una mica, si mai urmeaza inca 60 de ani de casnicie.tot fericita.bineinteles cu consecintele impuse de SUS.

| jeleuts a răspuns:

Pai eu sunt fecioara happy...si sunt baiat... e Greu! laughing))

| andreella a răspuns:

Sunt prea critici am trecut prin sasa ceva si stiu