| GeorgianaGeorgi32 a întrebat:

Buna,acum câteva luni am cunoscut un tip cu care am incercat sa am o relatie. La început totul a fost frumos până când din motive pe care nici acum nu le știu am ajuns sa ne ignoram. Problema e că eu m-am îndrăgostit de el și i-am spus ce simt fata de el însă în continuare ne ignoram. As vrea sa ii scriu sa vad ce mai face, daca e bine dar nu am curajul pentru că dacă ar fi sa ne împăcăm știu că i-aș face mai mult rău și sincer nu as vrea asta. Un sfat mi-ar fi de folos,daca are rost sa ii mai scriu, sa incerc sa vorbesc cu el!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum dumnezeu te-ai indragostit de cineva care nu da nici o ceapa degereata pe tine si care te ignora?
Tu chiar nu realizezi cat de penibila este situatia?
Da-i pace si intelege ca orice om normal, ca dragoste cu sila nu poti forta pe nimeni sa faca!

| anonimuIl a răspuns:

Nu te place fizic ca fată sau femeie.

| Bogdanel27 a răspuns:

Pur și simplu discută cu el foarte serios, spuneți-vă ce aveți de spus, lămuriți situația și apoi vedeți dacă relația mai poate continua sau nu

| Cristi9997 a răspuns:

Ca sfat nu te astepta sa dai de alta persoana cand ii scrii. Asta daca iti raspunde. Mai mult ca sigur vorbeste cu alte fete sau si-a gasit o noua prietena.
Asta unu la mana.doi cand cineva nu iti raspunde in termen de 8 de ore si a-ti vorbit despre relatie. Ia ti gandul. Persoana aia nu vrea nimic cu tine. Doar iti pierzi timpul degeaba sau nu mai stie cum sa scape de tine. Sau si daca iti raspunde o face din alte interese.

PS: trebuie sa ai mai multe asteptari de la o relatie sau de la baieti in general. Daca unu nu vrea sa vorbeasca cu tine da-i direct block sau rupe orice legatura cu El, nu I Mai da alte sanse. Daca ii trimiti din nou mesaje asta doar o sa-i satisfaca si mai mult orgoliul.

Si nu-ti marturisi sentimentele fata de cineva mai ales daca vezi ca e rece cu tine. Bafta.

| Skylor a răspuns:

Ai putea sa îi scrii, să încerci să vorbești cu el despre relație, ce s-a întâmplat de ați început să v a răciți. Dacă vezi că în continuare te ignora ar trebui sa l lași.