| Cristinutzaa2806 a întrebat:

Acum cateva luni am cunoscut un tip si am descoperit ca el ma place, dar eu i-am spus uni prieten de-a lui ca nu-l plac pe tipul respectiv(asta intamplandu-se acum o luna).Dar uite ca cred ca incep sa ma indragostesc de el....citesc sms-urile primite de la el,in pauze il caut cu privirea,jumate de zi ma gandesc la el,habar nu mai am ce scriu,gresesc literele,nu mai stiu sa scriu cuvinte,ii caut orarul,sa stiu ce ore are si mi-e dor de el.Din septembrie nu ne-am mai vorbit,dupa cateva saptamani am inceput din nou sa ne vorbim:servus,servus,doar atat,dupa cateva zile iar nu ne-am mai vorbit,dupa iar am inceput sa ne salutam,acum iar nu ne mai vorbim(nu ne-am certat,pur si simplu cand ne vorbim,cand nu). Oare sunt indragostita de el si nu-mi dau seama? Daca da ce sa fac, sa-i spun? cum?

Răspuns Câştigător
| llust a răspuns:

Da-i "semne" ca il placi. Cand vorbesti cu el si zice ceva "frumos" spune-i ca ii dragut (multi baieti adora asta). Comporta-te diferit cu el...O alta metoda ar fi (una mai directa), cand vorbesti cu el si semnaleaza ca ai gresit ceva, sa ii spui ceva de genul "off, emotiile astea". Si tot felul de chestii de genu.

5 răspunsuri:
| Anonimuuuussssss a răspuns:

Daca te place si il placi ar trebui sa ii spui si incearca sa vorbesti cu e cat mai mult astfel va puteti cunoaste mai bine...iar despre cum sa o faci, incearca sa abordezi tema asta intr-una din discutii. Sper ca ti-am fost de ajutor.
PS:Complimenteaza-l..baietilor le place

| llust a răspuns:

Da, esti indragostita de el. Dragostea nu iti dai seama cand te loveste. Nu trebuie sa ii spui asta, trebuie sa il faci sa isi dea seama de asta.Sa faci cumva ca si el sa te placa pe tine.In primul rand incepe prin a vorbi cu el, la inceput doar chestii banale gen "Ce faci?".Cu timpul baga-te tot mai "mult" cu el in seama (asta sa ajungi sa vorbesti mai mult si mai des cu el).fa-i complimente, avansuri etc etc...doar ca nu fi prea insistenta. Daca incepe si el sa te placa o sa faca un "pas" in relatia voastra si o sa fie totul frumos.

| Cristinutzaa2806 explică (pentru llust):

El ma place, doar ca eu i-am spsu asta unui prieten de-a lui si asa a aflat si el.Atunci nu simteam nimic pentru el...

| llust a răspuns (pentru Cristinutzaa2806):

Atunci. Este in trecut. Da-i semne ca il placi, fa-i ochi dulci, sa isi dea seama ca si tu il placi pe el. Atunci o sa fie bine pentru amandoi. Tot ce trebuie sa faci este sa ii arati ca si tu il placi.

| Cristinutzaa2806 explică (pentru llust):

Cum sa fac asta?

| llust a răspuns (pentru Cristinutzaa2806):

Da-i "semne" ca il placi. Cand vorbesti cu el si zice ceva "frumos" spune-i ca ii dragut (multi baieti adora asta). Comporta-te diferit cu el...O alta metoda ar fi (una mai directa), cand vorbesti cu el si semnaleaza ca ai gresit ceva, sa ii spui ceva de genul "off, emotiile astea". Si tot felul de chestii de genu.