anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni m-am despartit de un baiat.Chestia asta mi-a rupt inima si sufletul in bucati.Aceasta despartire a fost in mare parte din cauza mea. De cand s-a produs aceasta despartire am incercat sa repar,sa imi cer scuze,si sa incerc sa o iau de la capat.Dar nu am reusit. Acum numai am nici o speranta.dar inca il mai iubesc. Am inceput sa-l iubesc,fara sa vreau e primul baiat pe care l-am iubit. Si acum nu stiu ce sa fac, ca sa incetez aceasta iubire obsesiva, care nu imi da pace. Vreau sa imi vad de viata mea in continuare, dar faptul ca il iubesc..ma tine in loc.

Astept sfaturi..multumesc.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Atat timp cat mai speri intr-o minune si nu cauti sa-l scoti din tine sub orice forma,vei suferi...

Pentru ca,undeva,in adancul sufletului tau, inca mai speri ca totul sa se reintoarca, sa fie la fel si sa fii din nou fericita langa el.
Nu mai spera, fii realista.
Ocupa-ti timpul cu orice altceva si nu de timp e vorba, ci de creierul si mintea ta pe care trebuie sa le tii ocupate cu altceva.Trebuie sa-ti interzici sa te mai gandesti la el,pentru ca singura te predispui la acest chin.
Nu mai asculta muzica trista,vezi comedii,iesi intre oameni,plimba-te pe la vitrine,imagineaza-te calma si frumoasa,zambind intr-o noua garderoba si inceteaza sa te orbesti singura,te ranesti mai rau.
Pune punct,pune obligatoriu punct,iti poti coordona gandurile si tentatiile, cum simti ca aluneci pe panta cu el, te poti opri.
Esti singura stapana a sufletului tau, tu il imbolnavesti, tu il faci bine.
Fii puternica si depaseste-ti starea.
Poti.

6 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Disperi si nu e bine. N-a mers draga mea, altul.
Preocupa-te cu altceva.
Viata e atat de frumoasa...

| neutrino a răspuns:

Stai cuminte si nu mai face prostii. Intelege ca relatie are si un sfarsit, si nici macar nu conteaza cauzele. Numai timpul estompeaza astfel de rani.

| Angelofdemon a răspuns (pentru neutrino):

Eu inteleg, dar iubirea aceasta obsesiva nu imi da pace. Si timpul a trecut 8 luni de zile, deja ma dispera..chestia asta..mai ales cand nu mai e nimic de facut.

| Deanimus a răspuns (pentru Angelofdemon):

Trebuie sa accepti realitatea, s-a incheiat! E prima dragoste, stiu, mie mi-a luat mai bine de 1 an jumate sa renunt si sa-l uit. Timpul te va ajuta. Evita tot ce iti poate aduce aminte de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa iti ocupi din timpul liber cu diverse activitati (iesit la un film, la o maslina, cu bicicleta prin parc sa faci slalom printre oameni cu grija).
Cel mai probabil vei avea "starea" asta pana cand ve gasi un alt baiat care sa te atraga.

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aZPvWn9_460s.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am patit si eu chestia cu inima.am auzit la un nene de curand cantarea aia; lantul amintirilor; VAAAIIII.VAAAIII.mi-a rascolit toata tineretea.