Ştii proverbul:Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face.Asa se învârte roata.Acum taci şi suferă!
In primul rand trebuie sa iti ceri scuze si sa incerci sa vb cu ea sa ii explici sentimentele pentru ea.
Tot ce poti face este sa stai si sa speri ca ea iti va acorda SANSA pe care tu nu i-ai indeplinit-o pe deplin Eventual spune-i si tu ca a fost o greseala imensa si vrei sa te intorci la ea, ca totul a fost o confuzie... Sigur aveti amandoi 16 ani Eh, nu e nimic, sunt destule fete sincer. Nu te limita doar la una.
Mersi pentru sfat asa e avem 16 ani aman2
Buna! M-am gandit sa iti raspund mai ales si pentru ca eu trec printr-o situatie asemenatoare in momentul de fata, adica ma aflu in situatiai fetei de care iti place. E foarte naspa ceea ce i-ai facut, dar sfatul meu este ca daca tu intr-adevar, dar intr-adevar tii la ea si nu vrei sa iti bati joc si sa o faci sa sufere, caut-o, vorbeste-i sincer, cere-i iertare, spune-i ca stii ca ai gresit, ca ai fost un magar si ca ai constientizat ca tu pe ea o iubesti. Cere-i o sansa si spune-i ca nu vei mai comite aceleasi greseli! Eu asta astept in momentele astea, dar din pacate, la mine altfel stau lucrurile! Mult succes! Sper sa fiti impreuna!
Buna! M-am gandit sa iti raspund mai ales si pentru ca eu trec printr-o situatie asemenatoare in momentul de fata, adica ma aflu in situatia fetei de care iti place. E foarte naspa ceea ce i-ai facut, dar sfatul meu este ca daca tu intr-adevar, dar intr-adevar tii la ea si nu vrei sa iti bati joc si sa o faci sa sufere, caut-o, vorbeste-i sincer, cere-i iertare, spune-i ca stii ca ai gresit, ca ai fost un magar si ca ai constientizat ca tu pe ea o iubesti. Cere-i o sansa si spune-i ca nu vei mai comite aceleasi greseli! Eu asta astept in momentele astea, dar din pacate, la mine altfel stau lucrurile! Mult succes! Sper sa fiti impreuna!