Chestiile astea cu pauzele intr-o relatie sunt abureli. Sunt venite de la baieti fara simtul raspunderii. Asta nu-i o problema grava, ii respecti decizia si la revedere. A fost decizia lui, el merge mai departe, iar tu ar trebui sa faci la fel. Nu are sens sa tragi cu arcul dupa o pasare care zboara in cautarea "hranii".
Hei, m-a impresionat foarte mult problema ta, deoarece, si eu am trecut prin asta, dar acum este totul bine.Cand mi-a zis acest lucru eram distrusa, dar dupa ce mi-am mai revenit i-am zis sa imi spuna tot adevarul ce s-a intamplat de s-a racit iar el mi-a spus ce avea pe suflet dupa ce am aflat m-am schimbat si eu si el cum ne-am dorit, in bine, iar dupa nu am mai avut probleme, si nu poti sa zici ca esti de rezerva pentru ca atunci cand un baiat iubeste 2 persoane incearca sa ii spuna dur acelei persoane care numai o iubeste ce s-a intamplat iar cateodata este vina noastra, a fetelor si nu a baietilor deoarece nu stim sa ii apreciem atunci, iar cand ii pierdem ne dam seama cat de importanta era acea persoana pentru noi si dac nu vrea sa se impace cu tine inseamna ca ii trebuie timp sa isi dea seama cat de importanta esti pentru el pentru ca sigur te iubeste! Mult noroc!
Pai eu zic sa-i urmaresti starea compotamentul daca e distant si nu prea de mai baga in seama e cu alta fata trece prin momente dificile daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine eu zic sa te impaci aveti o viata intreaga la dispozitie
Anonima17191 întreabă: