| xZambetVag a întrebat:

Acum cateva saptamani m-am indragostit de un baiat foarte dragut.Si azi la scoala m-a intrebat daca pot veni pe la el diseara, si eu i-am raspuns ca am putina treaba, dar n-avea.Si i-am spus ca voi veni maine seara.Nu stiu ce sa fac, m-am gandit ca vreau sa ne uitam la un film ceva dar dupa aia mi-a trecut prin minte ca vreau sa ma v*oleze.P.S. am 15 ani.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| KissALYN a răspuns:

Uni oameni sunt cu 2 fete happy. Eu as zice sa astepti putin sa va cunoasteti mai bine si sa vezi ce fel de persoana ewinking. Depinde daca e singur acasa 90% de asta te-a chemat la el straight face. Cealalta parte de 10% e sa se dea la tine. La urma urmei e decizia ta. Ori cum eu as zice sa nu te duci niciodata la un baiat cand e singur acasa si totodata si seara, le gasesti prea tarziu adevarata fata si celui/celei mai bune prietene cu totul ca ai incredere in el/ea. Ai grija ce faci. Mai tarziu s-ar putea sa-ti para rau :-

| Asiryx a răspuns (pentru KissALYN):

2 fete e putin spus la unii oameni laughing)

16 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Probabil vrea sa il ajuti la teme.
De fapt vrea sa te ***a thinking daca il placi...si ai mai facut asa ceva baga-te. va fi bland...

| xZambetVag explică (pentru Asiryx):

Nu n-am mai facut.

| mona a răspuns:

Nu cred ca are intentia asta si daca chiar ti frica atunci propune-i sa va intalniti in alta parte sau sa vedeti un fil la cinematograf

| shadow72 a răspuns:

Nu te violeaza...iti propune frumos sa te culci cu el..nu risca puscarie numai sa iti ciufuleasca pisica

| Awesom a răspuns:

Pur si simplu te-a chemat dintr-un motiv la el:Sa va uitati la un film, tu te relaxezi si apoi el iti da chilotii jos si o sa te bip-bip cu tot cu voia ta, doar in intrebare declari ca esti indragostita de el.

| xZambetVag explică (pentru Awesom):

Sunt dar n-as vrea sa se intample asa ceva.

| stef112 a răspuns (pentru xZambetVag):

Se va intampla. Te-a mai invitat si seara! LOL! ce e in capul tau?

| Awesom a răspuns (pentru xZambetVag):

Atunci spune-i ca esti virgina si nepregatita de sex.

| RoseH a răspuns:

Depinde de varsta si de cat de bine il cunosti... daca ai incredere in el si il cunosti de mai mult timp mergi, insa daca nu stii de ce e capabil sa faca stai acasa sau intalniti-va in oras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar face asta. Daca nu vrei sa ramaneti singuri, il poti ruga sa va intalniti altundeva. In parc sau dupa scoala. Funda?

| OmidaVesela a răspuns:

Nu prea cred ca vrea sa te violeze. Insa totusi daca nu vrei sa pleci la el acasa zii ca ar fi mai bine sa iesiti la o plimbare deoarece te simti incomod sa pleci la el acasa. Bafta@winking

| AncutzaDragutza2000 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic il cunosti bine? poate sa se intample orice dar daca te duci sa ai grija. poate vrea doar sa iti zica ca te iubeste si faceti s*x.el cati ani are?

| xZambetVag explică (pentru AncutzaDragutza2000):

17 ani

| AncutzaDragutza2000 a răspuns (pentru xZambetVag):

Aa..pana la urma te-ai dus a trecut ceva timp?

| Rapid1921 a răspuns:

laughing))))