Uni oameni sunt cu 2 fete . Eu as zice sa astepti putin sa va cunoasteti mai bine si sa vezi ce fel de persoana e. Depinde daca e singur acasa 90% de asta te-a chemat la el . Cealalta parte de 10% e sa se dea la tine. La urma urmei e decizia ta. Ori cum eu as zice sa nu te duci niciodata la un baiat cand e singur acasa si totodata si seara, le gasesti prea tarziu adevarata fata si celui/celei mai bune prietene cu totul ca ai incredere in el/ea. Ai grija ce faci. Mai tarziu s-ar putea sa-ti para rau :-
Probabil vrea sa il ajuti la teme.
De fapt vrea sa te ***a daca il placi...si ai mai facut asa ceva baga-te. va fi bland...
Nu cred ca are intentia asta si daca chiar ti frica atunci propune-i sa va intalniti in alta parte sau sa vedeti un fil la cinematograf
Nu te violeaza...iti propune frumos sa te culci cu el..nu risca puscarie numai sa iti ciufuleasca pisica
Pur si simplu te-a chemat dintr-un motiv la el:Sa va uitati la un film, tu te relaxezi si apoi el iti da chilotii jos si o sa te bip-bip cu tot cu voia ta, doar in intrebare declari ca esti indragostita de el.
Sunt dar n-as vrea sa se intample asa ceva.
Se va intampla. Te-a mai invitat si seara! LOL! ce e in capul tau?
Atunci spune-i ca esti virgina si nepregatita de sex.
Depinde de varsta si de cat de bine il cunosti... daca ai incredere in el si il cunosti de mai mult timp mergi, insa daca nu stii de ce e capabil sa faca stai acasa sau intalniti-va in oras.
Nu prea cred ca vrea sa te violeze. Insa totusi daca nu vrei sa pleci la el acasa zii ca ar fi mai bine sa iesiti la o plimbare deoarece te simti incomod sa pleci la el acasa. Bafta@
Nu stiu ce sa zic il cunosti bine? poate sa se intample orice dar daca te duci sa ai grija. poate vrea doar sa iti zica ca te iubeste si faceti s*x.el cati ani are?
17 ani
Aa..pana la urma te-ai dus a trecut ceva timp?