anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy Acum cateva zile am cunoscut un baiat pe mess, e din petelea si ne-am cunoscut cu ajutorul prietenei mele care are bunici acolo. Ei doi sunt prieteni buni, si mi-a facut cunostinta cu el. Am vorbit mult pe mess, ne-am dat webcam, am vorbit si la telefon, si este foarte dragut. A recunoscut ca ma place si eu la fel. Am continuat sa vb cu el stiind ca se face o tabara la care o sa mearga si el si eu(el cu clasa, eu cu prietena mea si cu bunicul ei care lucreaza in tabara), dar am aflat ca acea tabara se tine in 23 septembrie, adica in timpul scolii, dar parintii nu ma mai lasa. Sunt foarte suparata, si imi pare rau ca am ajuns sa ne placem asa de mult. Daca as incerca sa ma vad cu el stiu ca nu as putea prea des, si poate ar fi mai rau, dar chiar il plac. Voi ce ma sfatuiti? Multumesc:*

4 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Ma aflu si eu intr-o astfel de situatie, in principu ar fi bine sa rupeti legatura pana nu ajungeti sa va iubit cu adevarat, apoi o sa fie si mai greu.
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzz

| DiaNa357 a răspuns:

Buna:**
Eu te as sfatui sa incerci sa vezi daca va puteti vedea ca de pierdut nu ai nimic...in plus...adi chiar nu arata rau de loc si se comporta fff frumi cu tine:*
Incearca:**

| calin4547 a răspuns:

Ela ****

| dudu45 a răspuns:

Eu zic sa iti gasesti un alt prieten. Baietii sunt ca si autobuzele. Tot timpul vin altele!