| Beiibby a întrebat:

Buna
Acum cateva zile am cunoscut un baiat printr-un prieten comun...
Lui ii place de mine si mi-a propus sa fim impreuna... e dragut dar nu stiu are un comportament de copil mik laughing
si va spun si de ce...
Din acea seara ma suna in fiecare zi cu diferite texte de a se baga in seama desi i-am spus ca nu e genul meu pentru ca are texte ieftine laughing
Azi m-a sunat si m-a intrebare ce fac. i-am spus ca bine... iar atunci mi-a zis:
"Stii te-am sunat pentru ca am nevoie de ajutorul tau...sunt in pat iar pachetul meu de tigari este pe birou, nu ai vrea sa vi tu sa mi-l dai? pentru ca eu sunt prea ocupat sa ma gandesc la tine, si cu ocazia asta poate te indragostesti de mine" laughinglaughinglaughing deci mi s-a parut absolut penal laughinglaughing
Chiar nu stiu ce sa cred thinking asta e adevaratul lui comportament sau doar face pe prostul " ca sa ma cucereasca"? laughinglaughinglaughing probabil nu ati inteles nimic dar cel/cea care ma lamureste are funditahee hee mersi pentru rasp

Răspuns Câştigător
| noName_8681 a răspuns:

laughing) sincer mie nu mi se pare chiar asa, copil. desi nu ai zis, banuiesc ca are undeva pe la 18 ani. El vrea sa fie dulce cu tine, si se baga in seama cum crede el. oricum faza mi se para haioasa. Si pe mine pr meu ma suna sa imi spuna ca ma iubeste, sau ca ii era dor sa ma auda, uneori si eu fac asa laughing. Nu e nimic rau sa fi un copil, e chiar distractiv. Incearca sa iesi cu el la un suc sau sa va plimbati si vezi si acolo ce comportament are laughing

6 răspunsuri:
| jolie a răspuns:

Baiatul cred ca este indragostit de tine mai mult ca sigur si probabil ii este aiurea sa-ti zica ca e mort dupa tinelaughingasa pe fata.probabil el tot incearca sa te faca sa intelegi prin chestiile astea copilaresti
dar daca tu esti mai artagoasa de ce nu faci tu primul pas sa-l intrebi ce se intamplacu el daca asta e adevaratul lui comportament sau...hee hee

| Beiibby explică:

Ms tuturor pentru rasphee hee
se pare ca toti aveati dreptate in legatura cu el
Am vb cu el, si pana la urma mi-a zis ca vroia sa il obs si ca asa e el ii place sa se joace pentru ca e mai bine sa fi copilaros decat fitos a spus el laughinglaughing
pana la urma e de trebuie tonguetongue

| cristina_6683 a răspuns:

Nu pare imatur. pare alt fel de tip decat cel pe cre il cauti...

probabil ca tu vrei unul mai romantic, cool si din astea.
si el e genul care vrea sa se bage in seama cu tine crezand ca tie iti plac jocurile lui. ei bine poate asta e stilul lui de a arata ca te place. sau poate astea sunt doar inceputurile jocurilor lui... dar cine stie si sfarsitul?smug gandeste-te ca poate nu e genul tau si atat. nu pare chiar asa de imatur si probabil ca vrea sa para interesant in ochii tai.

bafta kiss

sper ca te-am ajutat cat de cat big grin

| nutsa a răspuns:

De ce? e clar. vrea sa il observi si o face pe prostu pentru ca lui i se pare ca o sa te amuze asta si poate il placi.Niciodata nu poti sti intr-adevar cum e o persoana.pentru ca in spatele unui comportament de"copil mic" se poate ascunde niste sentimente speciale, o inima mare si un suflet minunat.GINDESTE-TE LA ASTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gåndeste ca, unu de 11 anii lasa-l dracu

Răspuns utilizator avertizat