) sincer mie nu mi se pare chiar asa, copil. desi nu ai zis, banuiesc ca are undeva pe la 18 ani. El vrea sa fie dulce cu tine, si se baga in seama cum crede el. oricum faza mi se para haioasa. Si pe mine pr meu ma suna sa imi spuna ca ma iubeste, sau ca ii era dor sa ma auda, uneori si eu fac asa . Nu e nimic rau sa fi un copil, e chiar distractiv. Incearca sa iesi cu el la un suc sau sa va plimbati si vezi si acolo ce comportament are
Baiatul cred ca este indragostit de tine mai mult ca sigur si probabil ii este aiurea sa-ti zica ca e mort dupa tineasa pe fata.probabil el tot incearca sa te faca sa intelegi prin chestiile astea copilaresti
dar daca tu esti mai artagoasa de ce nu faci tu primul pas sa-l intrebi ce se intamplacu el daca asta e adevaratul lui comportament sau...
Ms tuturor pentru rasp
se pare ca toti aveati dreptate in legatura cu el
Am vb cu el, si pana la urma mi-a zis ca vroia sa il obs si ca asa e el ii place sa se joace pentru ca e mai bine sa fi copilaros decat fitos a spus el
pana la urma e de trebuie
Nu pare imatur. pare alt fel de tip decat cel pe cre il cauti...
probabil ca tu vrei unul mai romantic, cool si din astea.
si el e genul care vrea sa se bage in seama cu tine crezand ca tie iti plac jocurile lui. ei bine poate asta e stilul lui de a arata ca te place. sau poate astea sunt doar inceputurile jocurilor lui... dar cine stie si sfarsitul? gandeste-te ca poate nu e genul tau si atat. nu pare chiar asa de imatur si probabil ca vrea sa para interesant in ochii tai.
bafta
sper ca te-am ajutat cat de cat
De ce? e clar. vrea sa il observi si o face pe prostu pentru ca lui i se pare ca o sa te amuze asta si poate il placi.Niciodata nu poti sti intr-adevar cum e o persoana.pentru ca in spatele unui comportament de"copil mic" se poate ascunde niste sentimente speciale, o inima mare si un suflet minunat.GINDESTE-TE LA ASTA