Cum sa nu poata ramane insarcinata, poti ramane insarcinata si daca daca esti virgina, atata timp cat ai menstruatie!
Draga mea, o fata poate ramane insarcinata inca de la PRIMUL contact! iar faza menstruatia n-o inteleg. nu ti-a inca menstruatia, dar ai facut(sau vrei sa faci ) sex neprotejat? ai grija ca poate iti vine menstruatia chiar in timp ce faci sex, si atunci...nu stiu daca stiai, dar un orgasm poate produce in unela cazuri ovulatie, asa ca ai grija!
"Gabriela" eu nu vreau sa ma apuc de nimic, cu atat mai putin de sex si pe deasupra si neprotejat, te rog k atunci cand mai dai raspunsuri sa citesti mai bine intrebarea. Iar in povestioara de mai sus incercam sa demonstrez faptul ca acel baiat avea o informatie total absurda si k unii adolescenti sunt foarte prost informati.
Chair daca nu i-a venit menstruatia, poate ramane insarcinata. Fiindca prima menstruatie va fi precedata, la aproximativ 14 zile de o ovulatie. Daca nimereste si face sex in perioada fertila a aceei prime ovulatii, ramane insarcinata fara a avea menstruatie. In rest, asa cum ai zis, virginitatea nu are nici o legatura.
E mai complicat... pe la băieţi trec multe mituri, mai ales că ne maturizăm, mai greu, Oricum la primul contact tindem să nu purtăm căciulă, din instinct, credem că e mai bine aşa deoarece e mai strâmptă, etc. Cred că e mai bine ca cel puţin o anticontracepţională să fie înghiţită, dacă nu preze, eu nu am mai pus capul pe pernă 2 luni după ce am fost,, la risc'' o singură dată, mai ales dacă fata e mică(să fim sinceri majoritatea la 14 ani nu mai sunt virgine datorită împrejurărilor, adică TV, Muzică cercuri) şi te gândeşti mai mult că distrugi fata...
Cred că sexul e privit ca ceva divin şi interzis până nu o faci, deci cred că este un factor direct răspunzător de lipsa de educaţie sexuală.
Dar dând informaţii adevărate în cercuri de copii mai mici poate salvezi viaţa a 3 persoane... Educaţia sexuală la noi în ţară e... SUB NIVELUL MĂRII. Kama sutra, sau taoismul e de asemenea ceva tabu chiar şi la vârste înaintate uneori.
O fata poate ramane insarcinata inca de la primul contact sexual. Din pacate se pare ca unii mai cred ca nu se poate.
O data cu ruperea himenului. este logic, ca poti ramane insarcinata... ptk spermatozoizii patrund in vagin sh o data ce fecundeaza un ovul si se fixeaza pe placenta... deci pot zice ca... da si o fata virgina poate ramane insarcinata!
O fata virgina nu poate ramane insarcinata la primul contact sexual daca: Partenerul poarta prezervativ, ejaculeaza in afara vaginului, are spermatozoizii foarte "puturosi" sau virgina nu poate ramane insarcinata din cauze medicale
Asa cum ai spus si tu, fata NU poate ramane insarcinata de la primul contact sexual, NUMAI daca foloseste una din metodele contraceptive.
Anonima17191 întreabă: