| Silyca a întrebat:

Acum cateva zile am vazut o fata in parc si imi place mult de ea.Ea sta in alta localitate de 6 km de mine si de atunci am mers in fiecare zi in parc doar sa o vad spunandu-i prietenului meu ca mergem doar intr-o plimbare.Cand i-am spus prietenului adevarul a inceput sa ma tachineze...Dar problema este ca imi place foarte mult de fata asta si nu stiu doar cum o cheama, am incercat sa-i caut facebook-ul dar nu l-am gasit.As vrea sa intru in vorba cu ea si sa ne imprietenim dar poate este din alt oras si a venit doar in vizita la bunici sau poate are iubit.Cum as putea intra in vorba cu ea sunt cam rusinos si ce sa-i spun si despre ce sa vorbim? Va rog frumos daca aveti timp sa cititi sa-mi raspundeti

3 răspunsuri:
| liliacALB a răspuns:

Eu zic sa nu pierzi timpul, ai sanse in fiecare zi sa nu o mai vezi acolo in parc (si asta chiar daca ar fi din acelasi oras). Pur si simplu vorbeste cu ea! Nu tine cont de nimeni daca iti place de ea, nici macar de rusinea aia de care ziciwinking

| DLeonard a răspuns:

Modalitatile de "agatat" o tipa sunt cele mai idioate lucruri posibile. Nu exista metode pe care o fata le prefera. Totul o sa vina de la sine, tot ce trebuie sa faci este sa te bagi in seama cu ea si sa nu stai mut mai mult de 1 minut. Adopt-o tipic: Buna, ce faci? Numele meu este Xulescu, te-am mai vazut acum cateva zile prin parc... bla-bla-bla

| DaEpiker a răspuns:

Pai, eu zic ca ar trebui sa te duci sa vorbesti cu ea, sa faceti cunostinta( si eventual sa-i ceri messengerul / Faceboob-ul sau numarul de telefon ), fi indraznet, nu ezita niciodata, crede-ma am facut-o de multe ori si am pierdut multe, ok, pa SPOR LA "AGATAT".