anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile am vorbit pe facebook cu o fata din scoala(e mai mica cu 2 ani de cat mine).Eu sunt in a 7-a e a 5-a.Intr-un fel ma atrage.Pe facebook am salutat-o si i-am zis ca am tot vazut-o pe la scoala si ca imi pare simpatica.Dupa aceea ea a pus >:" si i-am zis ca asta este adevarul. Dupa aceea am facut prostia IMENSA sa o intreb daca vrea sa ne cunoastem la care ea m-a intrebat daca vreau si i-am zis ca eu vreau, dar ca trebuie sa vrea si ea. Dupa aceea a zis ca ii este egal.Am mai vorbit vreo 10 minute despre muzica, filme si hobby-uri.Dupa acel amar si acru "Mi egal" am vazut ca raspundea dechis la intrebari si ca ma intreba inapoi.Dupa aceea i-am zis ca trebuie sa plec si ca poate ne plimbam maine prin pauze si a raspuns cu un happy. Astazi un coleg care e prieten bun cu ea a zis ca ma poate ajuta sa ma imprietenesc cu ea.Mi-am pierdut aproape toata pauza asteptandu-l sa iasa. Fata a iesit mai repede si el dupa aceea.Cand m-am dus cu el la ea a fugit spre o prietena.Nu stiu daca din timiditate sau nu. Dati-mi niste sfaturi ca sa ma apropriu mai mullt de ea.

2 răspunsuri:
| bogdan133 a răspuns:

Fratilor, intelegeti odata ca nu faceti nimic online, trebuie sa vorbesti cu ea fata in fata ca sa ii afli sentimentele nu printr-un monitor, apropie-te de ea, daca sunteti din aceiasi scoala si vezi reactia ei, daca reactioneaza bine invit-o undeva.winking

| Dosa_Jolanda_1990 a răspuns:

Incearca sa iei lucurile usurel... nu iti grabi cele mai frumoase momente din viata