Sa iti iei ramas bun de abia asteapta sa scape de tine dar se face victima ca sa dai tu verdictul.
Se intampla asta in orice zi, sau sunt anumite perioade? Vezi, dispozitia femeii variaza foarte mult de la o zi la alta, invata-te sa recunosti starile ei si sa actionezi dupa caz.
Dar daca se intampla asa mereu, este cazul sa schimbi placa, si sa fii mai rece.
Sunteti amandoi reci? pai o fi de la vreme se mai intampla, na.fa-i un cadou spune-i cat de mult tii la ea. daca reactioneaza prost, ia o pauza si gata
Simplu.Ii spui ca te deranjeaza felul in care se comporta si o intrebi daca vrea sa se desparta de tine, in cazul in care da un raspuns afirmativ, o intrebi:-Esti sugra? Ea probabil v-a spune DA si atunci rupi orice legatura cu ea. punct
Of,asa sunt si eu. iubitul meu nu mai e la fel de dragastos, e foarte rece.Eu iti propun sa vorbesti cu ea,sa-i spui ce are,de ce a devenit asa rece, ce se intampla, vrea sa va despartiti? Daca zice "nu" si continua sa fie rece, incearca sa fii si tu asa ca ea, rece! Succes si multa iubire!
Trec prin ceva de genul, numai ca prietenul meu mi-a recunoscut ca ceva nu merge in relatie (nici el nu stie sigur probabil din cauza distantei).Tot ce trebuie sa faci e sa vorbesti deschis cu ea, sa o intrebi daca se mai simte atrasa de tine? De ce nu mai e ca inainte? Daca gresesti cu ceva sau daca s-a plictisit..in functie de raspunsul ei stii ce ai de facut.E posibil sa vorbeasca cu altcineva si sa nu mai simta nevoia asa mult sa vorbeasca cu tine, pot fi mai multe motive.dar trebuie sa o intrebi pe ea, pentru ca ea stie cel mai bine.Nu fi suparat!