| Roxi69722000 a întrebat:

Acum cateva zile iubitul meu m-a masturbat mi-a facut si oral dar tot nu am ajuns la orgasm :-(( Cum pot ajunge la orgasm? (Sunt virgina si am 20 de ani)

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sti ca daca esti nervoasa nu vei avea asa ceva prea curand nu? nu stiu ce oral ti-a facut dar stimularea clitorisului se soldeaza cu orgasme in 70% din cazurii, prin penetrare doar 25% -35%,atat de multe ar fi de discutat serios, si eu abia sunt incepator in sexualitatea feminima, dar psihologic vb conteaza relaxarea, multe studi spun ca si iubirea conteaza, ai auzit de sex pe imbracate? mareste energia sexuala si cica da orgasme nu stiu daca e adevarat cei drept excitatia mareste placerea sexuala, fetele greu ajung la orgasm, ce placere ai cand ai isi face oral?
de la nota 1 la 10?

| corbulalbrosu a răspuns:

""De cele mai multe ori, anorgasmia are o cauză psihologică. Femeia, care fiziologic este sănătoasă, are dorinţă sexuală şi se implică într-un act sexual consimţit, dar îşi refuză orgasmul, poate avea diferite tipuri de reţineri", a explicat psihoterapeutul Lena Rusti pentru eva.ro. Spre deosebire de bărbaţi, care ating orgasmul în 99, 99% din raporturile sexuale şi fără prea mare efort, psihologii spun că femeile au nevoie, pe lângă stimulentele fizice, respectiv săruturi, îmbrăţişări şi anumite dimensiuni ale anumitor organe direct implicate în poveste, şi de mai mulţi stimuli pentru creier. Astfel, conexiunea dintre îmbrăţişări şi sărutările pătimaşe trebuie să fie în perfectă concordanţă cu vorbele frumoase, împrejutările în care are loc actul sexual, atitudinea partenerului, o privire în care se poate citi, pe lângă dorinţa animalică, şi anumite sentimente pentru care femeile să se simtă responsabile."" Citeste materialul, sper sa te ajute : http://www.puterea.ro/......76634.html Iti doresc multa sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Dar tu singură, ai încercat vreodată să te exciți și să ajungi la orgasm (prin masturbare)?
Dacă nu, e timpul s-o faci, ca să înveți singură ce și cum trebuie făcut, apoi să-i explici și lui ca să vă bucurați împreună.
Dacă da, și totuși nu reușești nicicum să „termini", poate e vremea să mergi la un medic sexolog.

| ywar a răspuns:

Iubitul tau e varza! La tomberon cu el! Iti propun sa pui intr-o mandrina de rotopercutor un morcov curatat, setezi turatia minima si obtii rezultatele dorite in cateva secunde. Atat sa ai grija sa nu o setezi pe bataie. Doar gaurire simpla.
Eu iti doresc succes.
Cat despre prieten, e un trist si un nevalabil. Altul!

Răspuns utilizator avertizat
| cameleonu05 a răspuns:

Tot ce ai nevoie e un baiat priceput tongue.

| Leo1993 a răspuns:

daca nu se pricepe la oral poate sa-ti faca pana a 2 zi ca tot nu o sa ai orgasm

| Roxi69722000 explică:

Ma simt foarte bine cand face chestiile astea, dar dupa cateva minute simt ca imi intepeneste tot corpul si nu imi mai simt picioarele si ma ia si cu dureri de cap si trebuie sa il fac sa se opreasca pentru ca simt ca explodez, el continua dar tot degeaba, cand facem lucruri intime mintea imi sta doar acolo si la cat de placut este... Am uitat sa menţionez ca a doua zi cand a incercat sa ma masturbeze a inceput sa ma doară :-(((

| Roxi69722000 explică:

Pai, de la o scara la 1 la 10 as alege 8-9

| Roxi69722000 explică:

Noi am vorbit si am zis ca daca nu imi dau drumul nici dupa ce facem dragoste inseamna ca trebuie sa merg la doctor, dar eu nu vreau nimic care sa implice doctorii, stiu ca am 20 de ani dar de mica am avut cateva întâmplări ciudate cu ei si nu mai vreau :-((( am incercat si singura dar tor nu reusesc, mi se pare absurd sa o fac singura si nu ma simt bine cand o fac eu confused cand ma atinge el transpir si mor de plăcere dar cand ma ating eu nu ma simt bine confused