Daca doar l-a introdus, ti-a luat temperatura, si apoi l-a scos, fara sa mai faca si altceva, si daca inainte de asta erai virgina, mai poti fi! Depinde! Ia o oglinda si uita-te! Dar, macar s-a spalat pe maini inainte?! asta e roarte important, pentru ca te oate infecta destul de usor asa! Ai mare grija pe viitor! Invata Petting-ul corect!
Am impresia ca aici pe site devin doctor ginecolog!
Ce stiu eu, e posibil sa fii, e posibil sa nu mai fii!
Daca te intrebi daca ti s-a rupt himenul sau nu, cel mai probabil nu. Sansele ca himenul sa se rupa fara sangerare sunt destul de mici.
Esti virgina..inca.compari degetul cu instrumentu'> daca-i asa..la ce mai am nevoie de barbati ca ma...singura
Cu siguranta esti inca virgina.Ruperea himenului(dezvirginarea) are ca efecte sangerarea(intotdeauna).
Care deget l-a introdus? ala pe care-l baga de obicei in nas? daca da, atunci mai esti virgina
Da, cu siguranta mai esti.dezvirginarea propriu zisa se produce la ruperea himenului, lucru ce se poate intampla chiar si dupa mai multe contacte sexuale.Acum si dezvirginarea e relativa in functie de ce parere are fiecare. Din punctul meu de vedere inca mai esti virginafelicitari...
AlexEjmecheru întreabă: