Dacă era atracţie fatală, nu mai sta pe gânduri, sărea direct în braţele tale.Cred că pe tine te ţine agăţat de ea ca Rezervă în cazul că actualul îi dă papucii! Baftă şi fii atent să nu fii pe locul 2!
Hei, eu zic sa astepti pana nu va mai avea prieten, apoi sa incepi sa te gandesti la o relatie cu ea, asa nu are rost sa ii ceri sa fie cu tine cat timp are o relatie, chiar daca nu e stabila. pentru ca mai tarziu s-ar putea sa se intoarca la fostul si sa te acuze ca din cauza ta nu mai sunt impreuna, sau cine stie ce. Iti recomand sa nu fii nici prea coplesit de faptul ca o sa se gandeasca la o relatie cu tine, pentru ca nu stii niciodata ce gandeste de fapt, poate te-ai atasat prea repede si asta de multe ori strica, eu zic ca dupa ce va fi single sa vorbiti mai mult, sa vezi daca chiar ar merge o relatie cu ea si sa actionezi dupa. Asa nu o sa ai nici tu de pierdut nimic, trebuie sa fii sigur cui iti daruiesti sentimentele, succes.
Este exact fata de care are nevoie un schimbator: ieri cu unul, azi cu tine, maine cu altul. Adica o schimbatoare, asa cum bine ai zis tu si de care tare mult iti place.
Mutubal întreabă: