| yrngyjytjgn a întrebat:

acum cateva zile o prietena mi-a spus ca un baiat ar vrea sa vb cu mine la tel, sa facem o "combinatie", am fost de acord doar pentru ca prietena mi-a spus ca ar trebui sa imi fac un prieten ( eu nu am avut prieten pana acum) deoarece sunt la liceu ( in clasa a 9-a ), am vorbit cu acel baiat de 2 ori sau 3. dar acum as vrea sa scap de el laughing, nu ma simt pregatita pentru a avea un prieten si acum ma caiesc ca am vb cu el. El ma tot suna dar nu-i raspund, cum scap de el fara sa par o salbatica sau o fitoasa? sa nu ii mai raspund deloc pana se potoleste? dar daca ma voi intalni cu el vreodata ce ii voi zice daca ma intreaba de ce nu i-am mai raspuns?

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Trimite-i un sms si explica-i tot

| Vix999 a răspuns:

Este dreptul tau sa iti faci viata asa cum vrei. Spune-i direct ca nu vrei o relatie cu el (sau cu nimeni), ca pierdeti timpul aiurea la telefon si ca ar fi mai bine sa se concentreze pe cineva care e disponibila din punct de vedere romantic.

| Anca459 a răspuns:

Nu trebuie sa pari slaba, fii sigura pe tine, spune`i ca nu poti avea o relatie cu el, daca pune intrebari spune`i ca placi pe altcineva.