Sunt de acord cu tine Amalia.nu este iubire.pare un fel de gigolo. da poate tine la tine. dar nu cred ca vrea ceva serios cu tine.sau daca o sa stea cu tine. o sa mai aiba 5-6-7-8-9... pe canga tine.doar daca nu il schimbi tu Bafta cu dragostea.
Si cu pb cu vorbitul crede-ma si eu am fost la fel. vreo 2-3 curve era invidioase ca stau cu un baiat(si in continuare) si au bagat tot felul de minciuni.si pana la urma a aflat si prietenu si eu.cand ieseam in oras cu el.prietenii lor mereu imi ziceau.desi le-am explicat de 1000000000000000 de ori ca nu e asa.lumea cand e batuta in cap nu te intelegi cu ea.asa ca m-a durut in papuci.si cand au vazut ca nu ma "sinchisesc " pentru ce zic mau lasat in pace
Ady00pk are dreptate!
Ţi-ai frecat cucu' de el, acum face şi el la fel şi tot tu te plângi.
Îţi meriţi soarta!
Nu tine la tine sau nu stie sa tina la tine. E la fel de imatur ca si tine, ca si prietenii lui. De asta relatiile nu-s pentru orice copil.
IMI place un baiat emo si el ma place dar are prietena vorbeam cu el la telefon, si in pauzele de la scoala ma vedeam cu el cauta mereu sa fie in preajmea mea dar pelaurma a incetat, acum pur si simplu ma respinge; si numai imi raspunde nici la ti nici la mesajele mele ma poti ajuta...ANDREA