| mariaS32 a întrebat:

Buna,acum ceva timp am cunoscut un tip,am vorbit o perioada,ne-am intalnit, totul a fost ok, pana dupa ce ne-am vazut.De atunci a inceput sa fie foarte distant si rece fata de mine, si lucrul asta m-a afectat.Ma doare ca nu mai vorbim si ca ma ignora. Nu i-am spus inca dar eu m-am indragostit de acel tip,dar nici nu cred ca ar mai avea rost sa ii spun asta acum. Am incercat sa trec peste, sa il uit, sa imi fac o alta relatie insa degeaba cu orice baiat as fi gandul meu e tot la el.Mi-as dori sa fac ceva ca sa fim din nou impreuna insa nu stiu daca el isi mai doreste asta si daca i-as scrie nu cred ca mi-ar mai raspunde.
Un sfat mi-ar fi de mare ajutor!

3 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Din păcate dacă schimbarea a apărut după prima întâlnire, probabil că e ceva la tine ce nu i-a plăcut. Cred că nu ar avea prea mult sens să încerci in continuare sa-i atragi atenția.

| mariaS32 explică (pentru VoidEternal):

Mi-a spus ca a devenit atat de rece si distant deoarece a vurt sa vada daca ii sciu si eu, dar si cand ii scriam ori imi raspundea dupa nu stiu cate ore ori deloc si atunci am considerat ca e mai ok sa il las in pace

| Miruna333 a răspuns:

Cand incerci sa schimbi cursul natural al lucrurilor, iese totul prost.
Accepta ce se intampla in jurul tau. Pur si simplu. S-a racit de tine, nu iti mai face sperante. Eu nu voi intelege vreodata, daca un barbat nu te doreste, de ce ai vrea sa faci ceva, ca sa te doreasca? Nu e natural, cand vine totul de la sine, acolo e magia. E clar ca s-a intamplat ceva cand te-a cunoscut f2f, pur si simplu poate nu esti pe placul lui.