Poi din cate ai spus tu aici voi va placeti tu te simti atrasa de el dar nu vrei sa ii arati lucru asta, faza cu poza aia sunt sigur ca el nu isi bate joc de ea din moment ce tine poza cu ea la avatar! si ea cu el, daca prietenului sau ii spune ca i se pare ca tu esti frumoasa si vrajeli de genu inseamna ca i-ar sta in cap o impacare dar o iubeste pe ceea cu care are poza la avatar si prietena ta ceea mai buna care ti-a spus ca isi bate joc de ea a facut-o din invidie aceea "prietena" nu iti e prietena, gandeste-te putin logic ca ala din moment ce tine poza cu aia la avatar ii clar ca o tine dintr-un anume motiv si daca si-ar bate joc de ea nu ar mai tine poza aia la avatar
Dupa romanul fluviu pe care ni l-ai prezentat aici, nu am mai inteles nimic pana la capat. Un du-te vin-o si asa o lipsa de consistenta nu am mai vazut. Singurul lucru pe care l-am inteles eu este ca-i place de tine cum arati, ca esti frumoasa. Dar ce va leaga, ce sentimente aveti unul fata de celalalt nu-mi pot da seama. Si chestia cu fotografia.
Mai bine scriai putin si cuprinzator...parearea mea ca nu te iubeste asta ii parerea (fara suparare)